marți, mai 24, 2022

Ce boală are Vladimir Putin. Medicul Tudor Ciuhodaru a vizionat imaginile cu liderul de la Kremlin, de 9 mai, despre care spune ar urma un tratament în exces cu glucocorticoizi.

Tudor Ciuhodaru, medic român, a analizat atent imaginile cu Vladimir Putin de la parada de Ziua Victoriei. Președintele a apărut de Ziua Victoriei îmbătrânit, stresat, cu o figură rotundă, semn că ar avea probleme de sănătate.

Te-ar mai interesa: Cum se manifestă hipotiroidismul la copii și cât d...

Tudor Ciohodaru a comparat prezența lui Vladimir Putin de acum, de la parade cu cea din urmă cu aproximativ o lună și jumătate, de la manifestația organizată pe stadion, scrie EVZ.

„Mă uitam la imaginile din martie, de când era pe stadion. Într-o lună și jumătate aspectul feței este altfel, pare îmbătrânit, stresat, rotund, acea adipozitate și imagine în lună plină care ar putea să sugereze un exces de glucocorticoizi”, a comentat medicul ieșean.


Vladimir Putin poate să sufere de o afecțiune osteoarticulară

Ce boală are Vladimir Putin. Mai exact, există posibilatea ca Vladimir Putin să sufere de o afecțiune osteoarticulară, motiv pentru care i se administrează asemenea tratamente.

Te-ar mai interesa: Profesorul Constantin Dulcan: „Tot ceea ce facem r...

Așadar, din cauza tratamentelor efectuate, fața suferă deformări, pielea se atrofiază, iar vasele de sânge se observă mult mai clar. Acesta este și motivul pentru care pacientul nu poate să apară nemachiat la aparițiile publice.

„Dacă vorbim despre o afecțiune osteoarticulară, mai ales de cauză autoimună, în aceste afecțiuni se administrează astfel de medicamente.

În acest context fața este deformată, se atrofiază pielea, inclusiv la nivelul feței și se văd mai bine vasele, așa că un astfel de pacient, mai ales când apare în public, ar putea să aibă nevoie de machiaj. Apar dureri importante mai ales din cauza osteopeniei și osteoporozei la nivelul coloanei vertebrale.

Te-ar mai interesa: Simptome de demență: dacă tânjiți după aceste trei...

Aceste dureri pot să se întâlnească și la nivelul oaselor lungi, inclusiv acolo unde vedeți că este acoperit cu păturica”, a relatat Tudor Ciuhodaru la Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private