Vreți o gustare sănătoasă și consistentă? Atunci alegeți nucile, alunele sau migdalele.
Un studiu realizat la Harvard School of Public Health a scos la iveală că dacă le consumați de două ori pe săptămână, vă reduceți cu o treime riscul de cancer pancreatic.
Cercetătorii au analizat date de la 75.000 de femei și au studiat incidența cancerului pancreatic. Apoi au comparat consumul de nuci în rândul pacientelor cu cancer cu cel al femeilor sănătoase.
Rezultatele au arătat că cele care consumau nuci de două-trei ori pe săptămână aveau un risc de tumori cu 35% mai mic decât cele care mâncau nuci mai rar sau deloc.
Ouăle ar putea fi contaminate cu bacterii periculoase, cum ar fi Salmonella, care poate provoca…
Părintele Vasile Ioana a amintit despre importanța Prohodului Domnului, o slujbă la care credincioșii participă…
Ce trebuie să ai în portofel în noaptea de Înviere. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit…
Mărturisirea unui tânăr de 30 de ani despre rezultatele șocante ale unui test ADN a…
Cristina Demetrescu spune că un semn beneficiază de un ajutor neașteptat la scurt timp după…
Cercetătorii estimează că aproximativ jumătate din populația planetei va avea nevoie de lentile de corecție…