marți, iulie 14, 2020

În speranţa de a slăbi mai repede sau de a încăpea mai uşor într-o rochie mulată multe femei renunţă la o masă sau două. Chiar şi bărbaţii sar peste mese ori din lipsa de timp, ori pentru a slăbi mai repede! Acest obicei este foarte dăunător şi poate duce la foarte multe boli printre care diabetul

Chiar dacă pare că vei slăbi dacă nu vei mânca seara sau dimineaţa se întâmplă exact pe dos. Dacă sari peste masă te îngraşi, deoarece obligi corpul să depoziteze grăsimea pe abdomen si în jurul organelor esenţiale pentru a se proteja. Grăsimea de pe abdomen este cea mai periculoasă şi poate duce la diabet sau diverse boli de inimă

Citește și:

Cercetătorii au descoperit că dacă nu mânânci obligi ficatul să nu mai răspundă la insulină – stabstanţa care descompune zahărul din sânge. Ficatul produce glucoză care este folosită de organism, spre exemplu, atunci când cineva doarme. El opreşte producţia de glucoză când detectează insulină în sânge, spre exemplu, când cineva tocmai a mâncat.

Excesul de glucoză este depozitat în corp sub formă de grăsime. De asemenea, afectează organele şi se poate transforma în diabet de tip 2(zaharat)

Citește și:

Dacă mânânci 3 mese pe zi şi ai două gustări, adică dacă mânânci puţin şi des toată ziua, atunci vei slăbi deoarece organismul arde calorii.

Într-un experiment au hrănit două grupuri de şoricei. Unui grup le-a fost dat o singură dată să mânânce, în timp ce celorlalţi le-a fost dat să mânânce întrega zi. Cei care au mâncat doar o dată pe zi au devenit rezistenţi la insulină, un semn al unui debut diabetic.

Citește și:

La început, cei care au fost hrăniţi doar cu o masă pe zi au slăbit teribil, iar pe măsură ce le-au fost reintroduse toate cele 3 mese, aceştia au ajuns să cântărească la fel de mult ca cei care mâncau toată ziua, însă stratul de grăsime abdominală era dublu faţă de cei care mâncau mereu.

Mesele haotice şi nerespectarea unui program la fel în fiecare zi declanşează un dezechilibru hormonal care duce în final la diverse boli precum diabetul, bolile de inimă şi cancere.

A.

 

Parteneri