marți, mai 17, 2022

Un medic celebru a spus care sunt principalele cauze ale creșterii în greutate. Pentru a-i ajuta pe cei care sunt la dietă să atingă principall lor scop, Dr. Michael Mosley a împărtășit cele mai importante reguli de urmat pentru a avea o sănătate perfectă.

Ce cauzează creșterea în greutate? Medic: ”Inima” creșterii în greutate este hormonul

Acesta spune că unii oameni pot împiedica pierderea în greutate consumând prea multe calorii în fiecare zi. Acest lucru provine adesea din gustarea excesivă, care vine la pachet cu multe calorii, comparativ cu aportul de calorii.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi despre virusul care declanșează...

Creșterea în greutate este cauzată de insulină


Dr. Mosley a spus: ”Inima” creșterii în greutate este hormonul, insulina. Iar „unul dintre principalele motive pentru care atât de mulți oameni se luptă să slăbească nu este pentru că sunt inactiv sau lacomi, ci pentru că mușchii lor au devenit rezistenți la insulină, hormon produs de pancreas. Vă controlează nivelul zahărului din sânge, dar face mult mai mult decât atât. De asemenea, controlează depozitarea grăsimilor”.

„Când mâncați o masă, în special una bogată în carbohidrați zaharoși, nivelul de insulină crește”

„Când mănânci prea mult și te miști prea puțin, grăsimea se acumulează în interiorul mușchilor. Acesta este motivul pentru care încurajăm puternic oamenii să își mărească și nivelul de activitate alături de dietă și să se miște mai mult, deoarece acest lucru va spori îmbunătățirea nivelului de zahăr din sânge”, spune expertul.

Te-ar mai interesa: Motivul nebănuit care te face să iei în greutate. ...

Gustarea nesănătoasă este, de asemenea, un motiv principal pentru care oamenii se luptă să slăbească.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să fie redus la minimum și atunci când au nevoie de o gustare, slimmers ar trebui să ajungă la gustări sănătoase.

Dr. Mosley a explicat: „Există o serie de alimente cu conținut scăzut de calorii care pot fi utilizate pentru a crește volumul total de alimente. Este posibil să găsiți gustări care au sub 50 până la 100 de calorii pe porție, ceea ce înseamnă că vă puteți completa cele trei mese mici cu câteva opțiuni suplimentare, dacă aveți nevoie de ceva care să vă împiedice și să mențineți nivelul zahărului din sânge uniform.”

Te-ar mai interesa: Dieta cu căpșuni. Care sunt beneficiile uimitoare ...

Medicul a recomandat o varietate de gustări diferite, inclusiv fructe de pădure, nuci și ciocolată, precum și supă miso, unul dintre principalele feluri de mâncare din bucătăria japoneză, facută din alge marine fierte.

El a spus: „Doar 21 de calorii o porție, supa miso este foarte hrănitoare, încălzitoare, gustoasă și reconfortantă. Este o modalitate excelentă de gustare”.

Dr. Mosley recomandă, de asemenea, celor care doresc să slăbească să mănânce legume, iar crochetele de legume crude fac o gustare grozavă.

Te-ar mai interesa: Atenție! Retenția de apă poate fi semnul unei boli...

„Cruditățile sunt o opțiune excelentă pentru gustare. Există și atât de multe soiuri, așa că ți-ai putea modifica gustările pentru a evita plictiseala. Încercați felii subțiri de ardei tricolor, bastoane de morcov, bastoane de țelină sau conopidă.”

Afinele, perfecte cei care doresc ceva dulce

„O porție de 100g de afine conține doar 57 de calorii și satisface pofta de dulce. Sunt, de asemenea, regele antioxidanților și cunoscut sub numele de superaliment”.

Te-ar mai interesa: Boala de care suferi dacă ai mereu arsuri în capul...

Deși mulți oameni stau departe de nuci în timp ce se află într-o cură de slăbire, ele pot fi benefice pentru corp, dar trebuie consumate cu moderație.

Dr. Mosley a explicat: „Nucile sunt o sursă excelentă de proteine ​​și fibre. Cu toate acestea, aș sfătui să evitați nucile sărate sau îndulcite”.

„Două migdale echivalează cu 28 de calorii, în timp ce șapte jumătăți de nucă echivalează cu 90 de calorii”, potrivit The Express.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private