sâmbătă, ianuarie 28, 2023

În cadrul conferinței sale de presă anuale, Putin a declarat că vaccinul Rusiei este sigur și eficient.

Președintele Vladimir Putin a declarat astăzi, 17 Decembrie, că nu a fost încă inoculat cu vaccinul rusesc împotriva COVID-19, dar va face acest lucru atunci când va fi posibil.

Liderul rus s-a străduit să nu contracteze noul coronavirus, conducând cea mai mare țară din lume, în principal din reședința sa în afara Moscovei, mai degrabă decât să lucreze de la Kremlin.

Te-ar mai interesa: Cel mai periculos tip de alimentație pentru cei tr...

Vorbind la conferința sa de presă anuală, președintele în vârstă de 68 de ani a declarat că cetățenii din alte grupe de vârstă primesc vaccinul rusesc împotriva COVID-19 înainte ca el însuși să poată avea acces la vaccin.

„Sunt o persoană care respectă legea”, a spus Putin, întrebat dacă a fost inoculat împotriva COVID-19. „Ascult recomandările specialiștilor noștri. Deci, nu am fost încă vaccinat. Dar o voi face absolut de îndată ce va deveni posibil”.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin, a declarat în iunie că liderul rus este protejat de coronavirus prin tuneluri speciale de dezinfecție prin care trebuie să treacă oricine îi vizitează reședința sau îl întâlnește la Kremlin.

Te-ar mai interesa: Cinci simptome neobișnuite ale cancerului de sân p...

Putin este, de asemenea, testat în mod regulat pentru detectarea virusului, a spus Peskov.

Rusia a înregistrat peste 2,7 milioane de infecții și 49.000 de decese de la începutul pandemiei.

Datele publicate săptămâna aceasta au arătat că vaccinul Sputnik V, pe care autoritățile de reglementare ruse l-au aprobat în august, după mai puțin de două luni de testare umană, este eficient cu 91,4%.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private