vineri, iulie 10, 2020
 Gina Pistol a făcut, anul trecut, o promisiune care a generat reacţii spumoase, a promis că se va căsători cu Chef Scărlătescu dacă scapă de kilogramele în plus. 

Dar de îndată ce Cătălin Scărlătescu şi-a făcut apariţia într-o formă fizică de invidiat, echipa de producţie a decis că trebuie să planifice în detaliu cel mai spontan moment al filmărilor de la bootcamp. După ce s-au asigurat de ţinuta miresei, au chemat un reprezentat al Primăriei Bucureşti pentru baza legală şi au făcut presiuni pentru ca ceilalţi doi chefi să fie martorii nunţii mult aşteptate.

Citește și:

Evident, Bontea şi Dumitrescu au fost mai mult decât încântaţi, deoarece au încercat de nenumărate ori pe parcursul celorlalte sezoane să-l facă pe colegul de juriu să renunţe la burlăcie. Astfel, în timp ce chefii prezentau concurenţilor detaliile probei eliminatorii, Cătălin Scărlătescu a fost luat prin surprindere de desfăşurarea…propriei nunţi!

Gina Pistol a scris pe pagina ei de Facebook adevărul despre nunta cu colegul ei. ”Mai oameni buni, sunt un om cu frica de Dumnezeu, drept urmare, nu am cum sa am o relatie cu fratele meu,mai mare, Scarlatescu…pentru ca e “my brother from another mother” asadar, radem, glumim, facem farse…insa fiecare dintre noi are viata lui si iubeste… in alta directie! Pana atunci …PEACE AND LOVE”

Parteneri