vineri, mai 27, 2022

Nouă din zece bărbați căsătoriţi ar urmări mai degrabă Campionatul Mondial de Fotbal la televizor decât să facă sex cu soţiile lor, potrivit unui nou studiu.
Un sondaj realizat de agenţia Ipsos Puls a scos la iveală că 40% dintre cei 200 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 30-50 de ani care au luat parte la studiu s-au declarat gata să renunţe la sex pentru o lună, dacă numai în acest fel ar putea viziona Cupa Mondială.

Te-ar mai interesa: De ce unii oameni nu pot râgâi? Poate fi tratată a...

De asemenea, jumătate dintre cei intervievaţi au afirmat că preferă să vizioneze Cupa Mondială acasă, cu prietenii aflaţi în vizită, în timp ce o treime au spus că deţin două televizoare pentru a evita disputele conjugale legate de preferinţele soţilor pentru diferite programe tv.

Potrivit DPA, întreaga Croaţie este într-o frenezie în condiţiile în care echipa sa naţională joacă împotriva gazdei, Brazilia, meciul inaugural al Campionatului Mondial, din 12 iunie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private