joi, decembrie 9, 2021

Sexul nu este doar o modalitate de a-ţi arăta dragostea, ci poate face minuni în ceea ce priveşte starea de sănătate.

Împreună cu un stil de viață sănătos, sexul te ajută să-ți menții inima sănătoasă. ,,Sexul creşte fluxul sângelui, iar două partide de amor pe săptămână reduc la jumătate ricul atacului de cord”, explică dr, Desmond Ebanks de la Univeristatea Wilkes, Pennsylvania.

Te-ar mai interesa: Știre de ultimă oră! OMICRON FACE RAVAGII! Țara ca...

Un alt studiu realizat în Israel a arătat că femeile care au două orgasme săptămânal aveau o şansă mai mică cu 30% să dezvolte boli de inimă, decât cele care nu au făcut sex sau nu au avut orgasm.

,,Una dintre teorii spune că femeile care nu au orgasm sunt deprimate, stare care este corelată cu o posibilitate ridicată de a avea un infarct. În schimb, endorfinele create în timpul sexului neutralizează hormonul stresului din corp, hormon care este asociat cu bolile cardiace”, potrivit terapeutului sexual Lisa Turner.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri