joi, august 13, 2020

77% dintre români consideră că un start bun dimineața le influențează pozitiv întreaga zi, activitățile matinale având impact direct asupra stării de bine, arată o cercetare făcută în luna februarie 2013. Conform studiului, printre activitățile preferate de români încă de la prima oră se numără timpul petrecut alături de familie, știrile matinale sau cafeaua de dimineață (32%).

Citește și:

În plus, diminețile românilor sunt din ce în ce mai mult petrecute online pentru că 52% dintre aceștia își beau cafeaua în timp ce accesează contul personal de Facebook. De asemenea,  românii vor să fie la curent cu noutățile zilei înainte să plece de acasă, 62% dintre ei urmărind  cele mai noi știri la TV, radio sau online la prima oră.

Alături de revista presei și timpul petrecut cu familia, cafeaua ocupă un loc important printre obiceiurile matinale. Mai mult, 78% dintre consumatorii de cafea consideră că prima cafea le dă o stare de bine pentru întreaga zi.

Citește și:

Studiul despre diminețile românilor a fost efectuat de către compania Exact Cercetare și Consultanță în perioada 20-21 februarie, pe un eșantion de 342 persoane, cu vârsta cuprinsă între 25-45 ani din mediul urban, prin metodologia CAWI (computer assisted web interviewing) (Eroarea maxima de esantionare este+/- 5.3% la un nivel de incredere de 95%

Parteneri