Sari la conținut

Ce faci când ai o urgență medicală în weekend? Dr. Adina Alberts: Este la un clic distanță de tine

Ce faci când ai o urgență medicală în weekend? Dr. Adina Alberts spune că există o platformă de telemedicină de urgență în România. Medicul spune că „este la un clic distanță de tine, oriunde ai fi localizat, oricând, pentru orice situație de sănătate”

Când ai o urgență medicală în timpul nopții, în weekenduri sau în afara orelor de program ale medicului de familie, medicul de gardă eTELEDOC este la un clic distanță.

Unul din cele 5 abonament disponibile îți poate salva viața

Dr. Adina Alberts  afirmă că acest serviciu medical este ieftin și la îndemâna oricui. Iar ”medicul de gardă eTELEDOC” este oferit la un cost de doar 5lei/lună/persoană.

Ce faci când ai o urgență medicală în weekend? Dr. Adina Alberts: Fiecare secundă contează, apelează la eTELEDOC

„Atunci când ai o urgență medicală în timpul nopții, în weekenduri sau în afara orelor de program ale medicului de familie, în loc să suni o vecină asistentă, să suni la 112 sau să te sui în mașină și să te duci la UPU, ai putea să apelezi de pe propriul telefon, medicul de gardă eTELEDOC care este la un clic distanță de tine, oriunde ai fi localizat, oricând, pentru orice situație de sănătate. Prin videocall. Acest serviciu este oferit la un cost de doar 5lei/lună/persoană”, afirmă medicul.

În postarea sa de pe Facebook medicul mai scrie că puteți fi cu toții în siguranță în situațiile medicale în care fiecare secundă contează.

„Pentru a beneficia de serviciile eTELEDOC trebuie să te abonezi în prealabil. Iată mai jos detalii despre abonamente. Fă-ți un cont în câteva secunde și achiziționează unul din cele 5 abonament disponibile, pentru tine și familia ta. În acest mod puteți fi cu toții în siguranță în situațiile medicale în care fiecare secundă contează.

@Dr. Cezar @Eteledoc #SanatateaTAPrioritateaMEA”, a scris medicul pe un cont de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel