marți, iunie 6, 2023

Într-o lume în care tot mai mulți oameni sunt depresivi și ca ultimă soluție, aceștia încearcă să se sinucidă, medicii au încercat să descopere tipuri de comportamente care prezic când cineva va încerca să se sinucidă.

Dr. Dina Popovic a prezentat un studiu de caz și a găsit câteva comportamente diferențiate la pacienții care vor să se sinucidă. Acestea reprezintă un amestec de manie și depresie. „40% dintre pacienții care prezintă acest amestec de nebunie și depresie vor încerca să se sinucidă”

Te-ar mai interesa: Predicție înfricoșătoare. Baba Vanga: Anul în care...

De asemenea. comportamentele riscante – promiscuitatea sau conducerea autoturismului iresponsabil, comportament riscant, impulsiv sunt câteva dintre comportamentele care ar trebui analizate de medici. Problema este că medicii ar trebui să aibă un sistem de întrebări pentru ca pacientul să povestească aceste lucruri.

De asemenea, ticurile, îmbrăcarea unei piese de îmbrăcăminte și dezbrăcarea ei repetată pot fi semne ale agitației psihomotore. Tehnicile de prevenție în cazul sinuciderii ar trebui implementate și învățate de către medici, iar apoi de întreaga populație.

Te-ar mai interesa: Fructul minune care te vindecă de cancer: Are efec...

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private