Sari la conținut

Ce fel de persoană ești în funcție de luna în care te-ai născut

Personalitatea îți este influențată de luna nașterii. Iată ce trăsături de caracter ai, în funcție de luna în care te-ai născut.

Ianuarie

Persoanele nascute in ianuarie sunt spirite pline de energie si de atitudini pozitive. Sunt ambitioase si responsabile si isi iau munca in serios. Totusi, simtul umorului nu le lipseste.

Cea mai mare calitate: optimismul.

Afirmatia specifica: Eu pot.

Cel mai usor iti este sa iti organizezi si sa iti indeplinesti sarcinile.

Februarie

Cine este nascut in aceasta luna adora sa evadeze din realitate cu ajutorul imaginatiei. Totusi, nu face abuz de aceasta abilitate, asa incat nu se va desprinde niciodata in totalitate de real. Are o personalitate fermecatoare, fiind o combinatie tentanta intre inteligenta si senzualitate.

Cea mai mare calitate: originalitatea.

Afirmatia specifica: Eu visez.

Cel mai usor iti este sa iti faci prieteni.

Martie

De obicei, persoanele nascute in aceasta luna sunt foarte afectuoase si tandre, demne de incredere si destul de pasnice. Au o toleranta incredibila, insa nu ai vrea sa fii pe aproape cand izbucnesc. Le place sa calatoreasca si sa isi imbogateasca permanent cunostintele.

Cea mai mare calitate: indulgenta.

Afirmatia specifica: Eu construiesc.

Cel mai usor iti este sa improvizezi si sa iei decizii.

Aprilie

Daca esti nascuta in aprilie, probabil te-ai descrie ca fiind o persoana curajoasa, inventiva, aventuriera. Nu iti place sa pierzi timpul si faci tot ce poti pentru a evita monotonia. Daca cineva are probleme, nu eziti sa ii sari in ajutor. De asemenea, te poti mandri cu memoria ta.

Cea mai mare calitate: inventivitatea.

Afirmatia specifica: Eu incep.

Cel mai usor iti este sa preiei controlul si sa devii liderul acceptat tacit al gastii.

Mai

Persoanele nascute in aceasta luna tind sa fie incapatanate si sigure pe propriile forte. Din punct de vedere sentimental, sunt destul de rigide si nu se lasa usor impresionate. Se enerveaza usor si fac tot ce pot pentru a evita monotonia si singuratatea.

Cea mai mare calitate: eficacitatea.

Afirmatia specifica: Eu nu depind de nimeni.

Cel mai usor iti este sa captezi atentia

Iunie

Viziune. Acesta este cuvantul cheie pentru persoanele nascute in aceasta luna. Sunt fiintele cele mai atente la ceilalti, intotdeauna politicoase si sensibile. Totusi, au si cateva defecte, cum este snobismul si faptul ca se enerveaza usor.

Cea mai mare calitate: generozitatea.

Afirmatia specifica: Eu (te) inteleg.

Cel mai usor iti este sa ii ajuti pe altii si sa te faci placuta.

Iulie

Desi sunt uneori cam secretoase si cam dificil de inteles, persoanele nascute in iulie au acel ceva care te atrage. Sunt sincere, dar amabile si vor sti intotdeauna sa isi faca prieteni noi, pe care sa ii integreze perfect in grupul vechi de prieteni.

Cea mai mare calitate: flexibilitatea.

Afirmatia specifica: Eu cuceresc.

Cel mai usor iti este sa iubesti si sa te lasi iubita.

August

August a rezervat nativilor sai un simt al umorului destul de acut, curaj si pofta de aventura si provocari. Totusi, sunt persoane romantice si dragastoase. Le place ca ceilalti sa le recunoasca meritele si, mai ales, talentele, dar nu vor merge la parada pentru asta.

Cea mai mare calitate: abilitatea de a consola.

 Afirmatia specifica:. Eu (ma) integrez.

Cel mai usor iti este sa atragi oamenii de partea ta.

septembrie?

Poti avea cea mai mare incredere in persoanele nascute in septembrie. Orzanizati si grijulii, acesti nativi sunt dintre cei mai plini de compasiune si de bunatate indivizi ai societatii. Totusi, uneori pot fi putin prea critici.

Cea mai mare calitate: empatia.

 Afirmatia specifica: Eu stiu.

Cel mai usor iti este sa ii asculti pe ceilalti.

octombrie?
Daca te-ai nascut in octombrie, cu siguranta comunicarea este punctul tau forte. Iti place sa vorbesti cu oamenii, sa iti vorbeasca, sa ii asculti. Probabil uneori esti mai emotiva decat ti-ai dori, dar, daca esti ranita, iti revii repede.
Cea mai mare calitate: increderea.

Afirmatia specifica: Eu comunic.

Cel mai usor iti este sa visezi cu ochii deschisi si sa iti impartasesti visurile.

noiembrie?

Persoane pline de idei, originale si pline de energie. Cine nu si-ar dori un astfel de prieten? Mai ales ca nicio persoana nascuta in noiembrie nu va da inapoi, oricat de grele i-ar fi sarcinile, oricat de mari provocarile.

Cea mai mare calitate: onestitatea.

Afirmatia specifica: Eu gandesc.

Cel mai usor iti este sa improvizezi, astfel incat sa fie bine tuturor.

decembrie?

Cei nascuti in decembrie sunt patrioti convinsi, persoane optimiste si muncitoare. Fidelitatea si generozitatea sunt alte puncte forte ale acestor nativi. Totusi, la capitolul rabdare sau toleranta, cei nascuti in decembrie nu stau foarte bine.

Cea mai mare calitate: increderea in fortele proprii.

Afirmatia specifica: Eu am succes.

Cel mai usor iti este sa iti cuceresti publicul si sa te afirmi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.