Sari la conținut

Ce i-a cerut o femeie soțului său, înainte de naștere: „Salvează-mă pe mine, nu pe copil”

Sursa foto: Internet

Ce i-a cerut o femeie soțului său, înainte de naștere. Nu există dragoste mai mare decât dragostea unei mame pentru copilul ei. Este necondiționată și definitivă.

O mamă va face tot ce trebuie pentru a se asigura că copilul ei este protejat, în siguranță și iubit.

Cu toate acestea, există și cazuri care pot părea șocante, la prima vedere. O mamă a stârnit controverse și destul de multe conversații când a fost vorba despre copiii ei.

Ce i-a cerut o femeie soțului său, înainte de naștere: „Salvează-mă pe mine, nu pe bebeluș”

Anabel Leon, care postează pe TikTok ca @anabelmoralezz, a postat un videoclip cu un mesaj către soțul ei. Femeia și-a surprins soțul cu o cerere neașteptată înainte de a aduce pe lume cel de-al doilea copil al lor. Viitoarea mămică i-a cerut ca în caz de complicații să aleagă să o salveze pe ea, în locul bebelușului.

Cererea ei poate părea șocantă și egoistă, dar motivul ei ar putea părea valabil multor oameni. Leon nu a vrut ca celălalt copil al ei să rămână fără mamă. Este cu siguranță provocator.

Anabel Leon a explicat că nu vrea ca celălalt copil al cuplului să rămână fără mamă. Acesta este motivul pentru care a insistat să fie prioritatea medicilor în timpul nașterii.

„Dacă sunt în travaliu și doctorul spune că trebuie să alegi între mine și copil, te rog, salvează-mă pe mine! Nu vreau ca Ethan să crească fără mamă și nici nu vreau ca tu să te ocupi de doi copii, singur, în timp ce plângi și după pierderea soției tale”, a declarat ea în videoclipul publicat.

Video-ul, care a strâns în jur de 98 milioane de vizualizări, a fost filmat în sala de nașteri, în timp ce Anabel se lupta cu durerile nașterii, înainte de a-și aduce pe lume copilul.

Sursa foto: TikTok

Muzica este sumbră și chiar te pune pe gânduri.

Povestea lui Anabel ridică numeroase întrebări etice despre deciziile care trebuie luate în momentele critice ale nașterii.

De asemenea, pune în discuție modul în care familiile se pot pregăti în avans pentru situații de urgențe medicale, abordând astfel unele dintre cele mai grele subiecte cu care părinții se pot confrunta.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: