Sari la conținut

Iată ce înseamnă când câinele tău face acest lucru

Ce înseamnă când câinele tău face acest lucru. Animăluțele noastre de companie încearcă să ne transmite anumite prin ceea ce fac, trebuie doar să fim atenți.

Atunci când avem animale de companie, trebuie să fim extrem de atenți la prietenii necuvântători. Nu este suficient să le asigurăm hrana, adăpostul, vizitele la medicul veterinar și plimbările zilnice. Au nevoie de mai mult. Nu se pot exprima verbal, dar transmit mesaje prin ceea ce fac.

Aceștia aleg în majoritatea timpului să ofere semnale sau să facă anumite gesturi pentru a transmite ce au nevoie.

Cât de importantă este poziția în care doarme

Cei care au câini își pot da seama dacă sunt fericiți, îngrijorați, speriați sau dacă au nevoie de mai multă iubire fizică doar din poziția în care dorm.

Un specialist a venit cu mai multe detalii despre limbajul special al necuvântătorilor.

Animalele de companie comunică prin gesturi și priviri. Stăpânii trebuie să fie foarte atenți la modul în care aceștia aleg să doarmă, la felul în care mănâncă sau la cum aleg să își petreacă timpul liber.

Cu siguranță ți s-a întâmplat ca el să se strecoare lângă genunchii tăi atunci când doarme pe o parte. Specialiștii susțin că micuțul este atunci fericit și își lasă responsabilitatea de a avea grijă de casă pe umerii stăpânilor.

Acest lucru se întâmpla des în momentul în care el este pui. Câinii care dorm sub plapumă simt nevoia de o apropiere mai mare de cel care le oferă un acoperiș deasupra capului, motiv pentru care îl vor din ce în ce mai aproape, notează playtech.ro.

Cum își arată afecțiunea prietenul tău blănos

De asemenea, prietenii blănoși care îți iau locul când te ridici de pe scaun sau canapea arată afecțiunea din partea animăluțului. El nu dorește ca cineva să îți ia locul, iar pentru asta protejează zona pe care ai ales-o pentru a fi doar a ta. Până și pozițiile lor se pot traduce rapid.
„Atunci când își aleg pozițiile de somn, animalele noastre de companie caută să mențină și să crească relația de protecție cu noi și nu vor să ne controleze sau să monopolizeze teritoriul”, a spus Peter Neville, expert în comportamentul animalelor, citat de Daily Mail.
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: