miercuri, septembrie 29, 2021

Multe persoane s-au trezit cu zambetul pe buze, dar si cu o usoara dezamagire dupa ce au visat ca traiau momente pline de fericire cu “alesul inimii”. Este destin sau pura fantezie intr-un astfel de vis?

 

Semnificatia viselor preocupa multe persoane, fie ca sunt cosmaruri, sau vise frumoase. Unul dintre scenariile care ne vin in minte noaptea, in timp ce dormi, implica o persoana, femeie sau barbat, pe care o simtim, in vis, ca fiind “alesul/aleasa” inimii noastre. Daca visele urate incercam sa le uitam repede a doua zi, intr-un astfel de vis cautam semne, indicii cu privire la subiectul care ne-a incitat in timpul noptii. Atunci cand visul cu “alesul” se repeta, chiar se impun niste semne de intrebare.

 

Au exista chiar cazuri in care anumiti oameni s-au intalnit si cuplat cu “alesii” din

vis. Totusi, nu te poti baza pe vis ca fiind un fapt dat care urmeaza sa se intample.

 

Trebuie sa-ti notez fiecare detaliu, fiecare nuanta din visul cu “alesul inimii”, pentru a putea rememora scena ori de cate ori vrei. Intreaba-te daca visul iti ofera informatii pe care ar trebui sa le urmezi si sa actionezi in functie de ele. Ce-ti sugereaza visul? Sa pleci intr-o vacanta, dupa ce ai visat ca esti intr-o tara straina? Sa-ti “cureti” relatia de cuplu deja prea incarcata de tensiuni sau, pur si simplu, iti spune sa te hotarasti, intr-un final, ce-ti doresti pe plan amoros?

 

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri