Ce inseamna cand iti visezi “alesul inimii” si cum trebuie sa interpretezi visul

Ce inseamna cand iti visezi “alesul inimii” si cum trebuie sa interpretezi visul
Ce inseamna cand iti visezi “alesul inimii” si cum trebuie sa interpretezi visul

Multe persoane s-au trezit cu zambetul pe buze, dar si cu o usoara dezamagire dupa ce au visat ca traiau momente pline de fericire cu “alesul inimii”. Este destin sau pura fantezie intr-un astfel de vis?

 

Semnificatia viselor preocupa multe persoane, fie ca sunt cosmaruri, sau vise frumoase. Unul dintre scenariile care ne vin in minte noaptea, in timp ce dormi, implica o persoana, femeie sau barbat, pe care o simtim, in vis, ca fiind “alesul/aleasa” inimii noastre. Daca visele urate incercam sa le uitam repede a doua zi, intr-un astfel de vis cautam semne, indicii cu privire la subiectul care ne-a incitat in timpul noptii. Atunci cand visul cu “alesul” se repeta, chiar se impun niste semne de intrebare.

 

Au exista chiar cazuri in care anumiti oameni s-au intalnit si cuplat cu “alesii” din vis. Totusi, nu te poti baza pe vis ca fiind un fapt dat care urmeaza sa se intample.

 

Trebuie sa-ti notez fiecare detaliu, fiecare nuanta din visul cu “alesul inimii”, pentru a putea rememora scena ori de cate ori vrei. Intreaba-te daca visul iti ofera informatii pe care ar trebui sa le urmezi si sa actionezi in functie de ele. Ce-ti sugereaza visul? Sa pleci intr-o vacanta, dupa ce ai visat ca esti intr-o tara straina? Sa-ti “cureti” relatia de cuplu deja prea incarcata de tensiuni sau, pur si simplu, iti spune sa te hotarasti, intr-un final, ce-ti doresti pe plan amoros?

 

Continuarea pe Lyla.ro

Tags: , ,
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook