sâmbătă, octombrie 1, 2022

Dacă visezi o cruce de lemn sau mai multe înseamnă că vor avea loc schimbări în viața ta sentimentală, poate fi anunțul unei rupturi din cauza sosirii altei persoane în viața ta sau a unei mari transformări în viața ta amoroasă.

Visele care conțin simboluri spirituale, cum ar fi crucea, adesea nu arată contextul visului în sine. Trebuie să fii conștient de faptul că aceste elemente din visul tău vor avea cea mai mare relevanță în viața ta de zi cu zi, deoarece spiritul este cel care încearcă să comunice cu tine.

Te-ar mai interesa: Atenție la culoarea urinei! Îți poate arăta dacă a...

Orice tip de cruce din visul tău este o metodă de comunicare cu lumea fizică și, pur și simplu, modul în care lumea noastră reflectă planul spiritual.


Ce înseamnă dacă vezi o cruce în vis

Pentru a înțelege mai întâi ce înseamnă acest lucru în visul tău, este important să ne uităm la ce înseamnă crucea pentru societate în general, astfel încât să putem obține o analiză solidă a visului tău. Crucea în general dă naștere la multe simboluri; În cea mai mare parte, crucea simbolizează lecțiile de viață și de moralitate pe care ar trebui să încercăm cu toții să le demonstrăm.

În creștinism, crucea simbolizează suferința și răstignirea la început. Prin urmare, dacă vezi o imagine a crucii înainte de răstignire, visul tău s-ar putea să-ți spună că ceva lipsește din viața ta. Aceasta este crucea înainte ca omul să fie absolvit de păcat, conform creștinismului.

Te-ar mai interesa: Azi puteți admira mașinile lui Ceaușescu și ale șt...

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, spunea la un moment dat că este benefic tot ce visăm, de la icoane, lumânări la cruci.

„Crucea e un semn foarte bun, dar poate fi un avertisment, că urmează un accident, o operaţie, un deces”, spune Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Problema vine însă când visăm o cruce ruptă, care poate semnala un avertisment, a spus atunci şi numerologul Mihai Voropchievici.

Te-ar mai interesa: Astăzi este mare sărbătoare pentru creștini. Ce ru...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private