duminică, decembrie 4, 2022

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 75 de ani, și-a făcut recet o nouă intervenție estetică. Artista își dorește să arate bine și apelează la medicul estetician fără rețineri.

Recent, ea și-a făcut un lifting facial cu fire resorbabile, o intervenție nechirurgicală și nedureroasă.

”Suferă baba la frumusețe”

„A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a spus Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro.

Te-ar mai interesa: A fost călugăriță, dar a renunțat la hainele sfint...

Cântăreața a spus ce alte intervenții estetice mai mare. Elena Merișoreanu a mărturisit că nu are operații estetice, însă a apelat de mai multe ori la injecțiile cu botox.

„Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Cântăreața susține că atunci când ești persona publică, cei de acasă vor să te vadă în cea mai bună formă, astfel că e important să ai grijă de tine.

Te-ar mai interesa: Gheața neagră”, extrem de periculoasă. Carambol cu...

„Eu în tinerețe nu mi-am făcut în viața mea așa ceva, dar acum trebuie, mai am câte o filmare, mai am câte un spectacol, vor să ne vadă frumoase. Pe noi publicul și media ne ține în viață și trebuie să arătăm bine” a mai spus Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private