miercuri, februarie 1, 2023

O adolescentă de 15 ani a transmis un mesaj emoționant familiei unei tinere de 19 ani, care i-a donat inima în urmă cu trei ani.

Kayleigh Llewellyn face astăzi ce îi place cel mai mult, joacă fotbal. Iar acest lucru este posibil doar datorită inimii unui donator, care acum îi bate ei în piept.

Tânăra de 15 ani spune că deși donatorul ei, Sinead Bree, era o străină, acum, sunt împreună la fiecare pas pe care îl face. Cuvintele emoționante fac parte dintr-o scrisoare pe care Kayleigh a scris-o familiei lui Sinead, la trei ani după ce inima ei i-a salvat viața copilei, relatează Mirror.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă când adormi pe canapea. Care sunt r...

Tânăra care i-a donat inima aveam 19 ani

„Ziua de azi readuce atât de multe emoții și este atât de greu de exprimat în cuvinte. Azi este ziua în care mi s-a oferit o a doua șansă, aceasta este ziua în care fiica altcuiva, mătușa, verișoara, mi-a dat inima ei. Este ziua în care a început un nou capitol în viața mea. Este ziua în care sărbătorim darul vieții și onoarea lui Sinead și a familiei sale.

Poate că nu am fost pe același drum înainte, dar astăzi mergi alături mine. Lumina lui Sinead încă strălucește pe fiecare pagină pe care o citesc sau pe care o scriu și în fiecare față zâmbitoare pe care o văd. Sper că povestea mea să inspire cel puțin o persoană să ia în considerare donarea de organe … Pentru donatorii de acolo, vii și morți, sunteți adevărați eroi”, scrie în scrisoare.

Te-ar mai interesa: Care sunt efectele cortizolului asupra organismulu...

Kayleigh și părinții ei, Shaun și Sonia, s-au întâlnit cu familia lui Sinead în South Yorks. Ea a murit la 19 ani. Mătușa lui Sinead, Vicki Cooper, 43 de ani, din Brigg, Lincs, a văzut-o pe Kayleigh pentru prima dată la televizor.

„Tatăl ei a spus că i-ar plăcea să cunoască familia donatorului ei. Când ne-am scris prima dată unul altuia, nu aveam voie să spunem prea multe detalii unul despre celălalt. Așa că a fost foarte emoționant să o văd pe Kayleigh pentru prima dată. Știm că o parte din Sinead trăiește prin ea. Ea și-a donat organele la patru persoane. Deci, patru vieți au fost salvate”, a povestit Vicki Cooper, mătușa tinerei donatoare.

Te-ar mai interesa: Mituri sau Realitate? Dacă nu te îmbraci gros, poţ...

„Nu există cuvinte pentru a exprima recunoștința pe care o simțim pentru familia lui Sinead. Au salvat viața lui Kayleigh”, a spus tatăl lui Kayleigh

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private