duminică, martie 26, 2023

Potrivit oamenilor de ştiinţă, iaurtul îi poate face pe bărbaţi să devină mai dotaţi!

Cercetarea care „dovedeşte” acest lucru a fost efectuată, deocamdată, pe şoareci de laborator. În cazul cărora s-a constat că cei care au fost hrăniţi cu iaurt au avut mai mulţi urmaşi. Iar femelele care au fost hrănite cu iaurt au dat şi ele naştere mai multor pui, cu o sănătate mai bună.

Te-ar mai interesa: La ce mai crește glicemia VIOLENT? Dan Oroș: Cel m...

Savanţii sunt de părere că rezultatele obţinute în laborator ar putea fi aplicate şi în cazul subiecţilor umani. “Nu ne-am dat seama ce îi face pe cobaii de sex masculin să se comporte diferit, dar era clar că, după ce se hrăniseră cu iaurt, purtarea lor era alta. Analizele făcute au arătat că subiecţii hrăniţi cu iaurt aveau testiculele mai mari, astfel că şi numărul de spermatozoizi era mai mare”, a declarat Eric Alm, unul dintre coordonatorii cercetării. Oamenii de ştiinţă consideră că responsabile pentru aceste efecte sunt probioticele gasite în iaurt. Acestea ar putea interacţiona cu celulele organismelor vii, determinând reacţiile menţionate mai sus.

Te-ar mai interesa: Dr. Greer, renumit medic oftalmolg, despre primele...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private