sâmbătă, mai 28, 2022

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, cel car trei sferturi din viață petrecută făcând operaţii pe creier, va divulga un mare secret legat de durerea sufletească.

Leon Dănăilă, membru al Academiei Române și profesor al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, cercetător cu 18 brevete de inventator și autor al 59 de cărți și tratate de neurochirugie, va răspunde celor 40 de întrebări ale jurnalistei Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22.30, la Kanal D!

Te-ar mai interesa: Primarul Capitalei, „proiect minune” realizat după...

Este considerat cel mai bun neurochirurg din Europa și unul dintre cei mai mari specialiști în neurochirugie din lume, în cei 60 de ani de carieră a realizat peste 40.000 de operații, fiind inclus în Academia Recordurilor Mondiale ca medicul cu cele mai multe operații neurologice. A introdus microscopul operator și laserul în sălile de operație din România și a reușit să reducă rată mortalității în operațiile pe creier de la 60% la doar 4%.

Cunoscut pentru modestia cu care își trăiește viața, invitatul special din această duminică se va dezvălui și mai mult în fața privitorilor.

Te-ar mai interesa: Vor fi amendați românii care nu-și fac analize în ...

„Lucrăm mână-n mână cu Dumnezeu”, spune Leon Dănăilă despre chirurgii care își exercită profesia în sălile de operație.

“Mai deveneați un geniu în neurochirurgie dacă fugeati din țară?”, “ Cât de mult semănați cu Albert Einstein?”, “Meritați premiul Nobel?”, “Credeți în Dumnezeu?”, “V-au trădat vreodată mâinile?”, “Ce leac are medicul Dănăilă pentru durerea sufletească?”, “Cât la sută din creierul uman ați reușit să descifrați?”, acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Leon Dănăilă în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Te-ar mai interesa: Top 4 cele mai murdare lucruri din casă! Și nu, nu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private