sâmbătă, ianuarie 23, 2021
Elena Oceanu

Femeile au anumite lucruri de care se ferec atunci când vine vorba de sex. Cu toate astea, ele sunt dispuse să le accepte dacă bărbaţii ştiu când şi mai ales cum să le ceară.
Sexul neprotejat

Bărbaţii sunt mult mai dispuşi ca femeile să facă sex neprotejat şi este şi firesc să se întâmple aşa. Ele sunt cele care ar avea mai mult de suferit în cazul unei sarcini nedorite. Ele susţin că partenerii lor le presează deseori pentru a face sex fără prezervativ, fapt ce le face să nu se mai simtă confortabil.

Jucăriile sexuale

Multe femei acceptă jucăriile sexuale în pat, însă nu cu un partener pe care nu îl cunosc de suficientă vreme. Cătuşele sau biciul pot face viaţa intimă mai picantă, dar pentru asta trebuie multă încredere în partener.

Sexul la menstruaţie

Din punct de vedere medical nu există o interdicţie atunci când vine vorba de sex în perioada de menstruaţie. Cu toate astea, femeile se simt nesigure şi pot avea experienţe neplăcute dacă sunt “împinse” spre o partidă de sex în acea perioadă a lunii.

Sex de dragul sexului

Doar în filmele porno există sex fără să fie implicată şi emoţia. Orice femeie asociază sexul cu dragostea sau diferite emoţii şi trăiri fără de care nu ar putea face nimic în dormitor.