joi, mai 19, 2022

Ce părere are Ion Iliescu despre Vladimir Putin. Iată reacție pe care o aștepatu toți românii! S-a aflat ce părere are fostul președinte al României despre situația din Ucraina.

România TV l-a contactat pe fostul președinte al României pentru a afla ce părere are despre războiul din Ucraina. În vârstă de 92 de ani, Ion Iliescu a rugat-o pe soția sa, Nina Iliescu, să stea de vorbă cu reporterii.

Te-ar mai interesa: 4 tipuri de alimente pentru susținerea memoriei...

Reporter: Se simte bine domnul președinte?

Nina Iliescu: Se simte bine. Stați liniștită.

Reporter: Ce părere are domnul președinte despre situația de la graniță, cu Ucraina?

Nina Iliescu: Aceeași părere pe care o au toți românii. Un Putin imbecil, criminal, criminal.


Averea lui Ion Iliescu

Din cauza vârstei pe care o are, 92 de ani, dar și problemele de sănătate existente, jurnaliștii de la ciao.ro s-au întrebat anul trecut cine va moșteni averea lui Ion Iliescu, dar și cât de bolnav este fostul președinte de onoare al PSD.

Medicii îl țin și acum sub observație, chiar dacă Ion Iliescu stă mai mult pe acasă. De exemplu, la ultimele scrutinuri de vot el a solicitat urma mobilă acasă pentru a-şi exercita dreptul legislativ″, arată sursa citată.

Te-ar mai interesa: Este obligatoriu să mănânci acest aliment. Nici nu...

În legătură cu întrebarea referitoare la moștenitorul averii celui care la un moment dat a intrat în conflict cu Nicolae Ceaușescu, se știe că Ion Iliescu și Nina, soția lui, n-au putut să conceapă un copil. Pentru a trece peste acest mare neajuns, ei au decis să facă un gest de o noblețe rară.

Ion Iliescu și Nina sunt împreună de la 18 ani

„Ion Iliescu şi Nina sunt împreună de circa 70 de ani, dar nu au avut copii. Au însă un băiat de suflet. Este vorba despre Mihai Bujor Sion. Cei doi s-au ocupat de educaţia şi studiile bărbatului. Mihai Bujor Sion ar fi rămas orfan, după ce avionul în care se aflau părinţii săi s-ar fi prăbuşit în munţi, scrie bugetul.ro″, se mai arată pe ciao.ro.

Te-ar mai interesa: Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. Pri...

Așadar, după moartea unuia dintre cele mai longevive cupluri din politica românească, Mihai Bujor Sion ar putea intra în posesia unui apartament din București, cumpărat în 1996 și care măsoară 156 mp.

În plus, Ion Iliescu a completat în declarația de avere din 2007 că deține 16 tablouri ale unor pictori români, dar şi diferite obiecte de artă, achiziţionate înainte şi după 1989. Amintim că Ion Iliescu şi Nina s-au cunoscut când aveau doar 18 ani.

Te-ar mai interesa: Mare atenție la acest tip de dietă. Medic: Riscul ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private