Sari la conținut

Ce părere au bărbații de femeile de pe web?

Pe web, foarte femei își modifică fotografiile astfel încât să pară mai atrăgătoare și mai ales pe aplicațiile destinate întâlnirilor online. Un studiu recent a arătat ce efecte au aceste modificări ale fotografiilor în ceea ce privește bărbații.

Pentru studiu 305 bărbați și femei, cu vârstele între 17-36 de ani, au fost separați în grupuri și li s-a dat să analizeze niște profiluri de pe aplicațiile de întâlniri. Fotografiile erau în număr de 4 ale aceleași persoane. Una din ele era modificată, în termeni de machiaj, lumină și textura părului pentru a părea mai atractivi însă fără a distorsiona imaginea inițială.

Rezultatele au fost următoarele – femeilor le plac mai mult fotografiile modificate ale bărbaților, iar bărbații sunt atrase de femeile care își modifică fotografiile, însă nu le inspiră încredere. Cu toate acestea, foarte mulți au declarat cî își asumă riscul de a ieși cu ele la întâlniri, chiar dacă pot apărea situații de genul pisică-de-mare.

Pisică-de-mare este termenul dat de femeile care își modifică pozele, dar care în realitate arată diferit. Astfel, se generalizează, că în momentul în care cunoaștem o persoană pe web să nu credem cu totul că arată la fel ca în fotografii și în realitate.

A.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel