sâmbătă, decembrie 4, 2021

Orgasmul este o reacţie complexă a organismului şi, chiar dacă nu trebuie “gândit” prea mult, reuşita lui este influ­enţată atât de factori fizici, cât şi psihici.

Atât femeile, cât și bărbații au nevoie de timp pentru a ajunge la orgasm. Insă numai câteva femei au nevoie de mai mult de 30-50 minute de stimulare pentru a experimenta orgasmul. Cele mai multe au orgasm după 10-15 minute de amor. Totul depinde de starea emoțională și de dorință.

Te-ar mai interesa: Transpirațiile nocturne pot reprezenta simptomul u...

Poziții sexuale pentru orgasm garantat

Pentru a fi sigur de reuşita unui orgasm, alegeţi cu atenţie poziţia în care faceţi sex.

Poziția misionarului. Penetrarea este adânca, iar partenerii se pot privi în timpul actului sexual

Femeia deasupra. Studiile arată că majoritatea femeilor au atins orgasmul pentru prima dată, în poziţia “femeia deasupra” .

Doggie-style. Una dintre pozitiile preferate ale băbatilor, doggy style este și cea care aduce femeia la orgasm într-un timp mai scurt decât alte poziții.

Procedura revoluţionară care promite intensificarea plăcerii sexuale

Medicul Kevin Jovanovic din New York a dezvoltat o metodă cu ajutorul căreia femeile pot avea parte de o plăcere mai mare în dormitor.

Te-ar mai interesa: Unul dintre cele mai puternice remedii naturale pe...

Procedura se numeşte Augmentarea punctului G şi presupune mărirea punctului G cu ajutorul unei injecţii cu colagen.

“Punctul G” este denumirea unei zone erogene din interiorul vaginului. Se numeşte “G” după numele lui Ernest Grafenberg, cel care a descris această zonă. În momentul în care această zonă este stimulată se produce orgasmul.
Punctul G este situat pe faţa anterioară a vaginului, sub simfiza pubiană, la aproximativ 5-6 cm de orificiul extern şi este reprezentat de o zonă de ţesut cu striaţii, foarte bogat vascularizat. Dimensiunea acestuia este diferită de la o femeie la alta şi uneori nu poate fi localizat uşor. În general este de aproximativ 2-3 cm în diametru.

Te-ar mai interesa: Povestea veteranului de război de 100 de ani, care...

Metoda a fost deja testată pe 106 femei, iar 85 dintre ele au declarat că au experimentat o intesificare a plăcerii sexuale în urma injecţiei.

,,Augmentarea punctului G nu se potriveşte tuturor, de exemplu femeile care spun că au dureri în timpul actului sexual sau că nu simt nimic nu sunt candidate ideale. Procedura se adresează femeilor care îşi cunosc bine corpul şi care vor să simtă mai multă plăcere în timpul sexului,” spune dr. Jovanovic.

Te-ar mai interesa: De ce neapărat necesar să faci o ecografie tiroidi...

Procedura se face sub anestezie locală, costă 1200 de dolari şi are efect timp de 4-6 luni, după această perioadă trebuie refăcută. ,,Colagenul pe care îl folosim a fost utilizat mai mult de 40 de ani pentru tratarea incontineţei urinare,” mai spune medicul.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri