vineri, februarie 3, 2023

De ce este bine să pui zahăr și lămâie pe bradul de Crăciun. Rezultatul este de-a dreptul spectaculos! Sezonul de sărbători este chiar după colț și, în caz că nu ați făcut-o deja, probabil că deja vă gândiți să vă decorați casa pentru această perioadă magică.

Din casă este nelipsit bradul, vedeta Crăciunul. Există o rețetă pentru buna lui conservare și garantat va prinde Crăciunul într-o stare grozavă.

Te-ar mai interesa: Suferi de insomnie? Dr. Cezar spune cum poți avea ...

Spre deosebire de brazii artificiali, cei naturali se usucă foarte repede, mai ales dacă sunt amplasați în preajma unei surse de căldură.

În caz că vrei sa eviți acest lucru și sa vă bucurați de brad cât mai mult timp, iată ce trebuie să faceți:

1. Pulverizează bradul cu un amestec din lămâie, zahăr și votcă. Lămâia și zahărul îl vor hidrata, în timp ce alcoolul elimină bacteriile de pe crengile bradului.

2. Așază tulpina bradului într-un bol cu apă și adaugă lămâie, zahăr și votcă. Alcoolul va menţine apa limpede, pentru că ucide bacteriile, scrie DcNews.

Te-ar mai interesa: Ai mâncat prea mult? Trucuri care te scapă de indi...


CUM SĂ FACI O COROANĂ NATURALĂ

Plasarea unei coroane de Advent de pin natural nu numai că va parfuma fiecare colț al casei tale, dar te va ajuta și să menții o bună dispoziție datorită aromei sale energizante care induce relaxare, nu degeaba este folosită în tratamentele de aromoterapie.

În plus, este benefic pentru căile respiratorii, ca decongestionant și expectorant, descrie un studiu publicat în revista Scientia Phamaceutica.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: NU fugiți de slănina de porc. Este ...

Aveți nevoie de:

  • Ramuri de pin de 50 până la 60 cm lungime
  • O rolă de sârmă fină
  • Patru lumânări: una albă, una roz și trei violet (sau pot fi 4 lumânări roșii), important este sa fie subțiri.
  • Panglică roșie sau aurie
  • Ornamente roșii

Procedură:

Pasul 1. Alegeti ramurile lungi si impletiti-le in forma de coronita, fara a le da drumul, tineti-le cu sarma fina infasurandu-o in jurul coroanei și ii puteti da latimea dorita. Ca idee,puteți lua masura unei farfurii, asa ca că nu rămâne foarte mare.

Pasul 2. Odata ce baza coroanei este facuta, asezati-o pe masa si in partea de sus agatati alte crengute pentru a o face mai bogată. Recablați dacă este necesar.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă: Leșin, amețeală, confuzie, sau ve...

Pasul 3. Cu ajutorul foarfecelor se fac 4 gauri pentru a aseza lumanarile. Este posibil ca la început să fie puțin strâmbe, dar nu vă faceți griji, aranjați-le astfel încât fiecare să-și aibă locul și să fie „plantată” pe coroană.

Pasul 4. Înfășurați bine lumânările cu ajutorul benzii pentru a le ține și faceți-le drepte, ulterior, decorați cu elementele pe care le-ați ales și atât. Arata minunat!

Te-ar mai interesa: Dorian Popa, pe masa de operație! Probleme serioas...

Asa iti poti face propria Coroana de Advent fara sa cheltuiesti prea mult. Cu siguranță o vei adora pentru ca va arata frumos ca piesa centrala. Nu uitați să o pulverizați în fiecare zi dimineața, astfel încât să rămână proaspătă și să nu se usuce. Toată casa ta va mirosi delicios!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private