Un studiu publicat recent de Școala de Sănătate Publică Harvard a scos la iveală o legătură intre pastele fainoase și depresie.
Potrivit cercetătrii, persoanele care consumă des carbohidrați sunt cu 40% mai predispose să se confrunte cu depresia.
Din cele 43.000 de femei care au participat la studio, peste 41% au căutat tratament pentru depresie după ce au consumat paste, cartofi prăjiți și pâine.
Michael Lucas, medicul care a condus studiul, suține că alimente care pot funcționa ca antidepresive sunt morcovii, peștele, uleiul de masline și dovleacul.
Medici: Digestia va fi pusa la grea încercare în perioada sărbătorilor pascale Piețele și magazinele…
Cancerul hepatic, una dintre cele mai mortale afecțiuni. Simptome care apar imediat după ce mănânci…
Gura Siriului, una dintre destinaţiile preferate ale turiştilor! Obiectiv pe care nu ar trebui sa-l…
Trusa de prim-ajutor, o necesitate în vacanțe! Atunci când te pregătești să pleci în vacanță,…
Atenționare cibernetică! Fiţi atenţi când faceţi cumpărături online în timpul sărbătorilor, atrage atenţia Directoratul Naţional pentru…
Vopseaua din comerț pentru ouăle de Paște poate fi periculoasă pentru organism deoarece conține aditivi…