marți, iunie 6, 2023

Cojile de ceapa pot trata, potrivit unui recent studiu realizat in Marea Britanie, foarte multe afectiuni, daca stii cum se folosesc.
Mai precis, cojile de ceapa pot fi folosite in tratarea bolilor cardiovasculare, in prevenirea cancerului de colon, in diverse afectiuni intestinale, in combaterea obezitatii sau a diabetului de tip 2.
Acest lucru este posibil datorita flavonoizilor pe care coaja de ceapa ii contine si care au un efect foarte bun si asupra circulatiei sangelui si a tensiunii arteriale si a colesterolului.
Insa, pentru ca efectul cojilor de ceapa sa fie maxim, este important sa cunosti ce fel sa le prepari.
CUM SE FOLOSESC COJILE DE CEAPA
– Poti folosi cojile de ceapa sub forma de ceai, pentru a trata tusea seaca si pentru a trata gatul rosu sau orice altfel de simptome ale racelii. Ceaiul de coji de ceapa se prepara prin turnarea de apa fierbinte peste 2 linguri de coji de ceapa maruntite. Solutia se lasa la infuzat timp de 20 de minute si apoi se bea un sfert de cana, de trei ori pe zi.
Continuarea pe Lyla.ro

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private