miercuri, iunie 7, 2023

Dacă ești unul dintre acei oameni care cred cu ardoare în destinul lor în funcție de zodie, atunci poate te-ai întrebat dacă există într-adevăr anumite puteri supranaturale. Ei bine, dacă ar exista, suntem siguri că ar avea ceva de-a face cu conexiunea noastră astrologică.

Ce putere ai în funcție de zodie. Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit la Antena 3 care este menirea spirituală a fiecărei zodii în parte.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar spune care este cel mai bun ”medicament”...

HOROSCOP BERBEC: Berbecul are menirea de a face cunoscute procuncile divine.

HOROSCOP TAUR: Taurii sunt înzestrați cu puterea de a transforma orice sămânță în substanță – pot să tranforme ceea ce învață în ceva palpabil și valoros.

HOROSCOP GEMENI: Gemenii atrag întrebările fără răspuns ca un magnet. Nu întotdeauna primesc răspunsurile pe care le doresc, dar sunt într-o permanentă căutare de răspunsuri.

HOROSCOP RAC: Racii au harul de a răspândi emoție acolo unde se află.

Mihai Voropchievici, numerolog

Te-ar mai interesa: Endocrinolog: Oboseala persistentă, irascibilitate...

Menirea spirituală a zodiilor

HOROSCOP LEU: Leii au menirea de a arată strălucirea întregii creații a divinității. În același timp sunt conștienți că și mândria caracteristică lor vine tot de la Divinitate.

HOROSCOP FECIOARĂ: Fecioarele au menirea de a creea tot ceea ce omul făurește în lume.

HOROSCOP BALANȚĂ: Balanțele au menirea de a-și ajuta semenii să fie conștienți de îndatoririle lor față de ceilalți.

Te-ar mai interesa: Atacul de cord poate afecta creierul? Medicii neur...

HOROSCOP SCORPION: Scorpionii au primit puterea de a se inocula în mințile oamenilor. Totuși, nu au permisiunea să vorbească despre ceea ce învață când fac acest lucru.

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Săgetătorii au misiunea de a-i face pe oameni să râdă, să trăiască bine.

HOROSCOP CAPRICORN: Capricornii au menirea de a-și învăța semenii care e valoarea muncii.

HOROSCOP VĂRSĂTOR: Vărsătorii sunt vizionarii omenirii. Puterea lor constă în faptul că deslușesc toate posibilitățile grandioase.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 iunie 2023. Capricornii trag biletul no...

HOROSCOP PEȘTI: Peștii au cea mai grea misiune dintre toți – misiunea lor este să poarte pe umerii lor toate suferințele oamenilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private