sâmbătă, octombrie 24, 2020

Iulia Vântur le răspunde celor interesați de relația cu Salman Khan. Sătulă de bârfe și speculații, vedeta a ținut să precizeze că nici măcar nu mai este sigură că vrea să se căsătorească.

Iulia Vântur va pleca într-o vacanță cu părinții ei, urmând ca apoi să se întoarcă în India. Mai mult, aceasta a recunoscut că inelul pe care îl poartă l-a cumpărat singură. “M-am căsătorit de multe ori, nici nu vreau să mă mai căsătoresc.” a declarat vedeta la Pro tv.

Citește și:

Iulia Vântur a făcut lămuriri şi cu privire la inelul despre care s-a spus că ar fi de logodnă. ‘‘ Inelul mi l-am cumpărat singură de la New York. Mi-a plăcut mult, e o inima care e ținuta de 2 mâini”, a dezvăluit vedeta.

‘’Există cineva care e important pentru mine, nu pentru alţii. Fiecare işi trăieşte viaţa pentru el. Nu pleca urechea la tot ce auzi. Sunt fericită, indiferent de cine o să fie în jurul meu. Sunt fericită cu mine.”, susţine Iulia Vântur.

Citește și:

„Plec mâine dimineața cu ai mei în vacanţa, apoi plec în India. Nu prea am fost cu părinţii în vacanţă, eu plecam departe şi ei nu voiau să meargă prea departe. Când am fost întrebată de mama când mă căsătoresc i-am spus: ‘mamă, tu vrei sa fiu măritată sau vrei sa fiu fericită? De atunci n-am mai auzit nicio întrebare. Un act nu te poate fericită, trebuie sa fii ferictă cu ceea ce ești”, a spus Iulia Vântur la Vorbește lumea. Zilele trecute, Iulia Vântur a declarat că vrea să devină mamă.

Parteneri--