sâmbătă, iunie 25, 2022

Amber Heard va trebui să-i plătească fostului soț, Johnny Depp, 15 milioane de dolari după ce a pierdut procesul împotriva actorului.

Situația financiară a lui Amber Heard nu este cunoscută, deși a câștigat milioane de dolari în urma muncii sale din televiziune și a filmelor Aquaman.

Mărturiile din tribunal au ridicat întrebari cu privire la averea lui Amber și dacă aceasta ar putea să achite daunele.

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

În timpul procesului, Amber a recunoscut că nu a putut să doneze 7 milioane de dolari în scopuri caritabile după divorțul de Johnny Depp din 2017, pentru că fostul ei soț a intentat un proces de 50 de milioane de dolari împotriva ei.

„Încă intenționez să-mi onorez angajamentele”, a spus aceasta cu privire la banii pe care ar trebui să-i doneze Uniunii Americane pentru Libertăți Civile.

De asemenea, potrivit mărturiilor, cariera ei s-ar fi oprit din cauza bătăliei juridice cu Depp, scrie dailymail.co.uk.

Dacă nu va putea plăti daunele, instanța ar putea să-i pună sechestru pe o parte din salariu în cazul în care se constată că Amber Heard are potențialul de câștig necesar.

Te-ar mai interesa: Depresie după avort spontan: 5 moduri de a face fa...

Iar dacă nu va face recurs la decizia de miercuri, Amber va ajunge cu salariul actual și cele viitoare confiscate.

De asemenea, aceasta ar putea depunde declarație de faliment și ar putea să scape de plata a 10 milioane de dolari din daune compensatorii, dar ar putea fi nevoită totuși să plătească 350.000 de dolari în daune punitive. Pe de altă parte, Johnny Depp va trebui, la rândul său, să-i plătească lui Amber Heard 2 milioane de dolari.

Te-ar mai interesa: Monica Pop, după ce a fost operată de cancer pentr...

După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, juriul i-a dat dreptate vedetei din “Piraţii din Caraibe” pentru toate cele trei motive ale procesul de defăimare, acordându-i despăgubiri de 15 milioane de dolari – 10 milioane de dolari în daune compensatorii și alte 5 milioane în daune punitive.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private