Sari la conținut

Ce s-a găsit pe trupul Loredanei, medicul mort în camera de gardă. Anchetatorii au deschis dosar penal

Loredana Chircu, un medic în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în camera de gardă, duminică înainte de prânz, a anunțat chiar spitalul privat unde lucra, la Constanța. Anchetatorii iau în calcul sinuciderea, dar au și o altă ipoteză a morții, potrivit Antena 3.
Loredana Chircu împlinise 38 de ani pe 15 aprilie, era medic internist, era căsătorită și mama unei fetițe. Antena 3 scrie că doctorița lucra la două clinici private din orașul de la malul mării, dar și la Spitalul Județean Constanța.

Potrivit unor surse, doctoriţa ar fi suferit un accident vascular-cerebral în urmă cu câteva zile şi ar fi luat medicamente pentru hipertensiune, dar şi pentru slăbit.
În timpul gărzii de sâmbătă spre duminică noaptea, ea și-ar fi administrat un cocktail de medicamente pentru a trece peste epuizare, dar se pare că a greșit doza și astfel a murit.
Anchetatorii iau în calcul și varianta sinuciderii, dar în același timp au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. „Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, spun poliţiştii.

Citeste si:

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.