Sari la conținut

Ce s-a întâmplat cu Ana, femeia prinsă la hotel de soț cu Ciprian Marica. Întâmplarea a fost filmată cu scopul de a o umili, dar rezultatul e cu totul altul

Ana Muntean, femeia prinsă de soț cu Ciprian Marica, la hotel, își trăiește viața la superlativ. Iertată de soț și cu o notorietate crescută în mediul online datorită filmulețului în care a fost surprinsă alături de fotbalist, blondina a început să trăiască precum un „influencer”, dar în „umbra” iubitei lui Marica.

Amantlâcul dintre Ciprian Marica și Ana Muntean n-a avut o finalitate nefericită pentru niciunul dintre protagoniști. Nu s-a lăsat cu separări, ba chiar fosta amantă a fotbalistului a profitat de „succesul” provenit după viralizarea videoclipului în care soțul său a prins-o în „fapt” alături de fotbalist, potrivit cancan.ro. 

Acum, fosta amantă a lui Ciprian Marica n-a pierdut vremea și a profitat de notorietatea neașteptată venită în mediul online și a adoptat un stil demn de inflencerii de pe la noi.

Cu peste 47.000 de urmăritori pe Instagram, mai mulți la număr decât ai Ioanei Marcu (aproximativ 11.000) – iubita fotbalistului, cea dintâi postează zilnic filmulețe în social media în care prezintă produsele „fantastice” primite în schimbul promovării.

Surpriza abia acum vine, căci Ana Muntean, chiar dacă a „rupt-o” cu Ciprian Marica, nu s-a mulțumit ușor și și-a făcut o schimbare de look.

Ana Muntean a intrat în atenția publicului în momentul în care au apărut imaginile cu ea și fotbalistul Ciprian Marica în timp ce își consumau „povestea de dragoste” într-o camera de hotel din Cluj.

Prinși în „fapt” în urmă cu doi ani de Florin Muntean, soțul Anei, prieten la vremea aceea cu Marica, protagoniștii n-au avut decât să-și asume escapada fierbinte, iar mai apoi, și-au văzut fiecare de viața lor. Sau cel puțin astea sunt informațiile știute de tot poporul.

Cert e că nici Ioana Marcu nu l-a părăsit pe Ciprian Marica, dar nici Florin Muntean nu și-a părăsit soția. A iertat-o. Că la mijloc sunt copiii. Dar și iubirea.

Ana și soțul său au rămas împreună

Drept dovadă, trecerea timpului a vindecat rănile partenerilor înșelați, dar parcă orgoliul Anei Muntean a fost cel puternic afectat. Nu numai chipul e identic cu cel al partenerei de viață a lui Marica, dar și stilul de viață sănătos parcă e tras la indigo.

Ambele forțează sala și au trupuri trase prin inel, dar parcă și stilul de a se fotografia este „furat” una de la cealaltă.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel