Sari la conținut

Ce s-a întâmplat cu fiul lui Brigitte Bardot. L-a respins din prima clipă: Era ca o tumoare care se hrănea cu mine

Brigitte Bardot are un singur fiu, pe Nicolas. Actrița nu a experimentat niciodată sentimente tandre față de moștenitorul ei. Ce s-a întâmplat cu soarta băiatului lipsit de dragostea maternă?

Toată lumea știe despre dragostea nemărginită a lui Brigitte Bardot pentru animale, în special pentru câini.

Întotdeauna i-a plăcut să repete că sunt mai buni decât oamenii. Și, se pare, chiar mai buni decât singurul ei fiu, față de care franțuzoaica nu mai trăise de la naștere sentimente deosebite.

În cartea „Inițialele lui B. B.” actrița a scris că nu l-a iubit atât de mult pe actorul și producătorul de film Jacques Charlier, așa că nu s-a gândit serios să trăiască împreună cu el. Dar îi era frică să rămână singură cu copilul în brațe. Brigitte a spus fără ezitare că a încercat prin orice mijloace să întrerupă sarcină nedorită. Nu putea să facă avort, pentru că în Franța au fost interzise până în 1975.

Toată speranța actriței a rămas în baza unui doctor, care era gata să o scape de povară. Dar nici aici nu s-a întâmplat nimic – experții au refuzat să facă o procedură periculoasă. Chiar și pentru mulți bani.

Drept urmare, Brigitte s-a împăcat cu ideea și a început să se pregătească pentru nașterea copilului. I-a fost greu, pentru că paparazzi au petrecut noaptea pe strada Misericord, unde locuia vedeta. Drept urmare, a fost nevoită să se ascundă în apartamentul ei, în spatele obloanelor închise.

Când era însărcinată și i s-a oferit să ocazia să joace în filmul „Adevărul”, Brigitte a fost nespus de bucuroasă, pentru că rolul era tragic și putea avea un efect benefic asupra dezvoltării ulterioare a carierei sale.

Însă, proaspătul ei soț, Jacques, era furios și a încercat să-i interzică să joace în filme. Bărbatul a rupt scenariul și a închis-o pe Brigitte în camera ei. Apoi i-au venit cele mai înspăimântătoare gânduri în minte și a luat o cutie cu somnifere.

Am vrut să mă eliberez – în toate sensurile cuvântului

„Am vrut să mă eliberez – în toate sensurile cuvântului – am vrut și nu am putut, pentru că eram prizonierul numelui meu prea faimos și al naturii posesive a lui Jacques, prizonierul corpului meu, al feței mele, al copilului meu.” Bardot a scris despre acea zi fatidică în care a înghițit toate pastilele.

Vedtea s-a afalt timp de o săptămână între viață și moarte, dar totuși a reușit să scape după o tentativă de sinucidere. Între timp, relațiile cu Jacques Charlier s-au înrăutățit.

Pentru a merge liniştită în Bois de Boulogne, Brigitte şi-a cumpărat mai multe peruci negre pentru a salva de paparazzi. Când actrița a încercat să meargă la un salon de înfrumusețare, soțul ei i-a blocat calea.

Jacques i-a interzis să iasă din casă și, ca răspuns la obiecții, a lovit-o cu atâta forță încât Brigitte nu a putut să se ridice în picioare și a bătut la ușa dulapului.

Actrița nu a putut merge la spital, reporterii au învins-o de dragul mai multor cadre, așa că s-a decis dotarea maternității direct în apartament.

Era ca o tumoare care se hrănea cu mine

Când copilul s-a născut, pe 11 ianuarie 1960, mama lui a cerut să fie luat imediat:

„Mi-am respins copilul! Era ca o tumoare care se hrănea cu mine, pe care o purtam în corpul meu umflat și am așteptat atât de mult momentul binecuvântat când mă vor scăpa în sfârșit de ea. ”

O veche prietenă a invitat-o ​​să facă niște fotografii frumoase cu fiul ei cel mic, iar ea a acceptat fără tragere de inimă. Așa că i-ar fi mai ușor să scape de fotografi. Nu a vrut să-l alăpteze pe Nicolas, iar vederea bebelușului i-a amintit lui Brigitte de acele zile și luni groaznice pe care a trebuit să le îndure.

Timpul a trecut și Brigitte a început o dragoste furtunoasă cu partenerul ei din filmul „Adevărul” Sam Frey, care a dus în cele din urmă la divorțul de Jacques Charlier. În același timp, bebelușul Nicolas a fost lăsat în grija surorii fostului soț al lui Brigitte. Femeia era îngrijorată că copilul va fi rănit de mama sa, așa că a decis că băiatului îi va fi mai bine cu ea.

Nicolas a venit să-și viziteze mama

La 12 ani, Nicolas a venit să-și viziteze mama. Totuși, ea a refuzat să-l lase să intre, invocând faptul că în casă ar fi mulți oaspeți. S-a întors la mătușa lui în lacrimi.

Mama și fiul au încercat de mai multe ori să stabilească o relație, dar idila nu a durat mult. Nicolas a studiat economia la universitate, a cântat la pian, a compus muzică. Observând un tânăr înalt și frumos, Pierre Cardin i-a propus să fie model.

Nicolas a cunoscut-o pe norvegiana Anne-Lin Biercan, care a lucrat cu jumătate de normă ca model și a început o poveste de dragoste cu ea. Relația lor s-a dezvoltat rapid, iar tinerii au decis să se căsătorească. Dar Nicolas nu și-a invitat celebra mama la nuntă și pentru asta Brigitte s-a simțit jignită, potrivit Woman.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel