vineri, septembrie 30, 2022

Toată lumea știe povestea de dragoste a Camillei Parker și a prințului Charles, care au afectat-o ​​grav pe Prințesa Diana, dar puțini știu despre primul soț al actualei ducese de Cornwall, care, la fel ca Lady Di, a fost implicată în această aventură.

Cu toate acestea, se știe că Andrew Parker Bowles rămâne un prieten foarte apropiat al familiei regale, atât de mult încât a fost văzut recent cu Prințesa Anne vorbind în public. Se spune că cei doi au avut o aventură în tinerețe.

Te-ar mai interesa: Obiecte pe care să nu le ții niciodată în casă. Al...

Cine a fost primul soț al lui Camilla Parker Bowles?

Camilla Parker a fost unită prin căsătorie cu Andrew Parker Bowles în 1973 pentru a se despărți 20 de ani mai târziu, în 1995.

Un an mai târziu, Prințul Charles a divorțat de Prințesa Diana. În declarația pe care soții Parker Bowle au emis-o pentru a-și anunța despărțirea, aceștia au asigurat că în cuplu nu mai au nimic în comun în afară de copiii lor, deși toată lumea a intuit că este din cauza romantismului dintre Charles și Camilla.


Ce s-a întâmplat cu soțul Camillei Parker Bowles?

Andrew Parker Bowles este în prezent membru pensionar al armatei engleze, care după un an de despărțire de Camilla s-a căsătorit cu peisagista Rosemary Pitman, o prietenă de-a lor divorțată.

Te-ar mai interesa: Să ne pregătim psihic: ANRE avertizează că vom pri...

În același an, în 1996, Prințul Charles a divorțat oficial de Lady Di și și-a mărturisit aventura. Dar abia după aproape un deceniu, ducele și ducesa de Cornwall au putut să se căsătorească.

Când Ducele și Ducesa de Cornwall s-au căsătorit în 2005, au fost invitați și Andrew Parker Bowles și Rosemary, întrucât Camilla și fostul membru al armatei engleze au avut împreună doi copii, care continuă să-i unească ca familie.

Te-ar mai interesa: Semințele unei îmbătrâniri sănătoase: experții spu...

Înainte de scandalul aventurii ducilor de Cornwall, familia Parker Bowles a avut o relație bună cu familia regală, care nu s-a schimbat după nefericitul divorț dintre Andrew și Camilla, întrucât prețuiau tăcerea pe care fostul militar britanic a avut-o în faţa triunghiului amoros din care făcea parte fosta lui soţie, relatează Panorama.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private