duminică, martie 26, 2023

Daca vrei sa slabesti 5 kilograme in aproximativ 7 zile si esti dispus sa faci si miscare, afla ca pentru a scapa de grasime trebuie sa faci sport intr-un anumit fel.

Insa, pe langa miscare, si dieta trebuie sa fie una echilibrata ca sa iti ajute organismul sa arda grasimea.

Cu exercitiile si programul de sport de mai jos si cu o dieta din care sunt excluse produsele de panificatie, zaharul si bauturile racoritoate, poti ajunge sa slabesti 5 kilograme in 7 zile.
Programul sportiv pe 7 zile:
LUNI – inainte de micul dejun fa 30 de genoflexiunie. Dupa micul dejun, 20 de flotari. Seara inainte de culcare fa 40 de genoflexiuni si 20 de flotari.

Te-ar mai interesa: Care este cel mai bun lucru pe care îl poți face p...

MARTI – inainte de micul dejun fa 40 de genoflexiuni. Dupa micul dejun fa 25 de flotari. Seara, inainte de culcare fa 40 de genoflexiuni si 20 de flotari.

MIERCURI – inainte de micul dejun fa 20 de flotari. Dupa micul dejun fa alte 20 de flotari. Seara, inainte de culcare fa 40 de genoflexiuni si 20 de flotari.

Continuarea pe lyla.ro. 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private