miercuri, martie 22, 2023

Circulația proastă a extremităților este destul de comună în zonele care au climat mai rece sau la persoanele care sunt mai în vârstă. Netratată la timp, ea poate duce la afecțiuni mult mai grave, așa că este de preferat să nu fie neglijată. Există câteva remedii care te pot ajuta să îmbunătățești sau să previi această afecțiune. Acestea le poți pune în aplicare chiar la tine acasă, fără prea mare efort. Ai nevoie de puțin timp liber și câteva uleiuri esențiale care să te ajute. Iată cum poți remedia afecțiunea mâinilor și picioarelor reci. 

Te-ar mai interesa: Planta care reduce semnificativ nivelul zahărului ...

Masaj la mâini

Pune ulei de măsline într-un recipient, în care adaugi câteva uleiuri esențiale, cum ar fi piper negru, lavandă sau rozmarin. Masează-ți palmele cu mișcări circulare. Apasă și trage de degete, apoi împinge către palmă, pentru a îmbunătăți circulația. Este un exercițiu simplu, care te poate ajuta enorm.

Continuarea pe elli.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private