joi, august 18, 2022
  1. Încearcă să reduci consumul de alimente bogate în sodiu

Asta înseamnă că mânarea chinezească trebuie să plece de la masă. Sodiul reține apa și te va face să te simți mai “pufoasă” a doua zi. În schimb, mânâncă niște carne cu legume și ține sarea departe.

  1. Fă exerciții fizice

Chiar dacă te gândești că a face exerciții fizice seara te va ține treaz toată noaptea este exact invers. Un studiu realizat în 2013 de către National Sleep Foundation a artat că persoanele active au mai multe șanse de a avea un somn odihnitor dacă în ziua respectivă fac câteva exerciții.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă NU ne antrenăm creierul? Exper...

  1. Fă pachețelul

Cine are timp să numere calorii în cea mai aglomerată parte a zilei – prânzul. Cel mai bine este să îți faci pachetul de seara, iar a doua zi să te bucuri de un prânz sănătos.

  1. Întuneric total când dormi

Hormonul numit melatonină te ajută să slăbești în timp ce ormi, coform unui studiu. Organismul produce melatonină când se află în întuneric total.

Ana Maria N

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private