Sari la conținut

Ce să mânânci ca să ai o piele frumoasă

Ca să ai o piele frumoasă nu este suficient doar să te hidratezi și să te dai cu cremă. Trebuie să ai grijă și ce mânânci. Acumularea de toxine duce la o piele de culoare cenușie, deloc atrăgătoare.

Pentru pielea uscată care apare în timpul sezonului rece

Ca să eviți pielea uscată trebuie să mânânci mai multe grăsimi saturate – avocado, ulei de cocos, ulei de măsline.

Inflamare – tenul roșu, inflamat

Ai nevoie de omega-3, care se găsește în pește, somon, spanac și semințe de chia. „Omega-3 are proprietăți care calmează iritarea, inflamarea și acneea”

Piele cenușie

Din cauza acumulării de toxine, pielea și-a pierdut luminozitatea. Consumă alimente bogate în vitamina C, care nu numai că îți luminează tenul, dar reduce efectele poluării. Consumă portocale, căpșuni, ardei roșii și verzi, lămâi și broccoli.

A.

 

Ana Maria Nitu

Ana Maria Nitu, studiază la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a fost jurnalist la Evenimentul zilei, www.evz.ro si Doctorulzilei, www.doctorulzilei.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel