Sari la conținut

Ce sa mancam pe canicula

Vara este pe zi ce trece mai apriga, la fel si caldurile insuportabile. Stiati ca exista alimente care ajuta organismul sa tolereze arsita verii? Iata cateva exemple:
Legumele cu un continut scazut de amidon, cum ar fi: fasolea verde si galbena, conopida, broccoli, dovleceii, ciupercile si castravetii.
Zarzavaturile cu frunze verzi: spanacul, salata verde, varza.
Fructele proaspete de sezon. Cele mai racoritoare sunt merele, grepfrutul, mandarinele, mango, smochinele, perele, capsunele, pepenii verzi si galbeni.
Continuarea pe Lyla.ro

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel