luni, decembrie 5, 2022

Te-ai gandit ca vine primavara si vei dori din nou sa arati bine in fusta asa ca ai mai taiat din calorii, insa observi cu stupoare ca kilogramele se aduna-n continuare?

Ei bine, sa stii ca nu esti neaparat de vina, ci combinatiile pe care le alegi sa le consumi. Citeste in articolul de mai jos sa vezi cum trebuie sa procedezi pentru a manca corect si pentru a evita acumularea de kilograme nedorite involuntar.

Te-ar mai interesa: Atenție la urinarea frecventă! Poate fi semn de di...

Salatele pot fi facute intr-o varietate foarte mare si deseori sunt foarte gustoase si sanatoase pentru noi, insa daca alegi sa adaugi si paine langa salata… Nu faci deloc bine. Combinatia aceasta nu va face decat rau. Carbohidratii din paine nu au ce cauta la aceeasi masa cu salatele sau fructele, intrucat mediul acid din legume si fructe va descompune carbohidratii in loc sa lase acidul gastric sa faca asta.

Placerea vinovata a tuturor e reprezentata de cartofi, mai ales cei prajiti.

Continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private