duminică, iunie 26, 2022

Divorțează după 13 ani de căsnicie. O vește șocantă a uluit lumea mondenă din România. Raluca Bădulescu a anunțat public faptul că ea și soțul ei, Florin Stamin, divorțează după 13 ani de căsnicie. Mai ales că, în urmă cu ceva timp susținea că e îndrăgostită lulea de soțul ei și că e sufletul ei pereche. 

Din spusele vedetei de atunci reiese că decizia de a urma căi separate în viață a fost luată de comun acord. În plus, jurata de la Bravo, ai stil! susținea că sentimentul de prietenie îi va lega mereu.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă renunți la cafea. Medic: Vești...

Recent, Raluca Bădulescu a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV pentru a clarifica și mai bine situație. Transparentă ca de obicei, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri lămuritoare, pentru a nu lăsa loc de interepretări. Printre altele, ea a spus în ce relații a rămas cu fostul ei partener.

Decizia a fost de comun acord

Raluca Bădulescu a confirmat informația privitoare la divorțul dintre ea și soțul ei. Vedeta nu a dezvăluit, însă, niciun motiv care a dus la separare. Cert este că, potrivit declarațiilor ei, mereu îi vor lega o mare prietenie, indiferent de situație.

„(…) Este adevarat, Florin si cu mine am decis sa mergem pe drumuri separate. Asta este viata, se intampla. (…) Pe noi oricum o sa ne lege mereu o prietenie mare’, a declarat Raluca Bădulescu în cadrul unei emisiuni TV, scrie spynews.ro.

Te-ar mai interesa: Drama Mirelei Vaida. A trecut prin momente cumplit...

A explicat că decizia de a divorța a fost luată de comun acord. În plus, după ce a mărturisit că încă vorbește cu soțul ei Florin Stamin și îi leagă o frumoasă prietenie, dar și trecutul petrecut împreună, ea i-a făcut și o declarație de iubire… subtilă.

Mai exact, Raluca Bădulescu a suținut că deși divorțează de soțul ei, o să-l iubească mereu, pentru tot restul vieții. Acesta va rămâne una dintre cele mai importante persoane pentru ea.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

„(…) Îl iubesc mai mult decat orice pe lumea asta. Indiferent de orice, ramane inima, dragostea și sufletul meu. Mereu o să fie in inima mea si sufletul meu’, a adăugat ea.

Raluca Bădulescu a fost cea care a anunțat separarea de soțul ei. Creatoarea de modă a declarat public faptul că ea și Florin au decis să înceapă un nou capitol în viață, dar separați.

Acum câteva luni susținea că e îndrăgostită de el ca la începutul relației

Raluca și Florin s-au cunoscut în Ibiza, iar atracția dintre ei a fost una incontestabilă, după cum a povesti Raluca, pentru revista Viva, în luna februarie a acestui an. Ea a fost fermecată de atitudinea celui care avea să îi devină soț trei luni mai târziu. Astăzi, au o relație bazată pe încredere, comunicare deschisă, respect reciproc și …libertatea de a fi ei însăși.

Te-ar mai interesa: Să fie vorba de un semn divin? Șeful Bisericii Ort...

„Da, aveam 34 de ani și îl așteptam pe Făt-Frumos. Am fost foarte fericită cu primul meu soț, Vali Pungă, în continuare avem o relație extraordinară, dar îl așteptam pe acel bărbat de care eram convinsă că există pentru mine. Pur și simplu am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat, cred în destin, cred în Dumnezeu, cred în minuni, ele există”, a declarat Raluca.

Te-ar mai interesa: Și-au anulat NUNTA, după 7 ani de relație. Vestea ...

Din punctul de vedere al creatoarei de modă, o relație care cere multe sacrificii este una care nu va funcționa pe termen lung. Ea susține că sunt lucruri mult mai grave într-o relație de iubire decât infidelitatea!

Raluca Bădulescu, despre infidelitate: „Nu este greșeala care poate dărâma o relație”

Întrebată ce crede despre infidelitate și cum s-ar raporta la un astfel de comportament în cuplu, Raluca a mărturisit că niciodată nu și-a făcut griji în ceea ce privește fidelitatea soțului ei.

„Nu cred, nici nu mă interesează. Cred că există dacă îți găsești sufletul-pereche. Atâta timp cât eu sunt fericită în fiecare zi, cât nu am ce să-i reproșez, nu am simțit că ar avea pe altcineva, nu cred că s-a întâmplat așa ceva de-a lungul relației noastre. Dar nu cred că o relație poate fi judecată din acest punct de vedere. Nu asta este greșeala care poate dărâma o relație bine construită. Sunt lucruri într-o căsnicie care pot fi mult mai grave decât infidelitatea”, a declarat Raluca Bădulescu.

Cum a fost cerută Raluca Bădulescu în căsătorie

Raluca a povestit că cererea în căsătorie nu a fost una romantică sau organizată cu multe pregătiri. Locuia cu Florin de aproximativ două luni jumătate. Ea se afla la baie, iar el a întrebat-o, după ce s-a poziționat lângă ușă dacă dorește să se căsătoreasă cu el. Răspunsul a sosit pe loc, iar în weekendul următor au făcut cununia civilă, fără să-i anunțe pe cei cunoscuți.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private