Ce se întâmplă atunci când nivelul zahărului din sânge este extrem de scăzut? Cele mai cunoscute 5 semne de hipogligemie

Ce se întâmplă atunci când nivelul zahărului din sânge este extrem de scăzut? Cele mai cunoscute 5 semne de hipogligemie.

Hipoglicemia este o afecțiune caracterizată prin niveluri extrem de scăzute ale zahărului din sânge în organism. Scăderea zahărului din sânge este atunci când organismul produce mai multă insulină decât ar trebui sau ficatul tău nu poate elibera glicogenul stocat în fluxul sanguin atunci când organismul are nevoie de energie.

Când zahărul din sânge este scăzut, celulele din organism nu au glucoză, care nu poate furniza energie organismului. Hipoglicemia este atunci când glicemia este de 70 de miligrame pe decilitru (mg/dL) sau mai mică.

Poate fi tratată prin creșterea nivelului de zahăr din sânge, oferind pacientului hrană cu conținut ridicat de zahăr, astfel încât organismul să primească doza de energie atât de necesară.

Ce se întâmplă atunci când nivelul zahărului din sânge este extrem de scăzut? Cele mai cunoscute 5 semne de hipogligemie

Iată care sunt primele și cele mai cunoscute semne de hipoglicemie:

1. Convulsii: Nivelurile scăzute ale zahărului din sânge ar putea fi periculoase dacă nu sunt tratate, deoarece ar putea provoca convulsii care s-ar putea dovedi a fi fatale dacă reapar.

2. Amețeli: Este unul dintre primele simptome pe care le puteți experimenta atunci când nivelul zahărului din sânge scade. S-ar putea să vă pierdeți cunoștința în cazuri extreme.

3. Bătăi neregulate ale inimii: Atunci când nivelurile de zahăr din sânge scad, s-ar putea observa bătăi neregulate ale inimii care ar putea fi descurajantă pentru un pacient pe termen lung.

4. Tulburări de vedere: Când cineva se simte amețit, s-ar putea să aibă și tulburări de vedere și vedere încețoșată din cauza glicemiei scăzute.

5. Transpirație: Odată cu scăderea nivelului zahărului din sânge, organismul începe să producă un nivel ridicat de adrenalină care provoacă transpirație intensă.

Recent Posts

Top 10 alimente pentru a elimina toxinele din ficat în mod natural și pentru a preveni insuficiența hepatică

Ficatul este cel mai mare organ din corpul uman și servește ca depozit de nutrienți…

25 de minute ago

Pensiile acestor români se recalculează de două ori. Daniel Baciu: „Vor primi încă o creștere a veniturilor!”

Seniorii țării s-au bucurat de o creștere a pensiilor cu 13,8% la 1 ianuarie în…

55 de minute ago

Alertă ANM: SCHIMBĂRI bruște ale vremii. PROGNOZA detaliată până pe 10 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în perioada 13…

o oră ago

Horoscop 13 mai cu Pavel Globa. Vești grozave pentru o zodie. Se vor debloca situațiile financiare și vor reuși să ducă la bun sfârșit proiectele

Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024, realizatde Pavel Globa. Startul de săptămână le aduce…

2 ore ago

HOROSCOP. Top 4 zodii care au NOROC din naștere

Astrologia oferă perspective interesante asupra personalității și destinului nostru, modelând modul în care ne vedem…

12 ore ago

Citeste si: