Categories: Stil de viaţă

Ce se întâmplă cu Elena Merișoreanu. Vestea tristă a venit chiar astăzi

Ce se întâmplă cu Elena Merișoreanu. Vestea tristă a venit chiar astăzi! Îndrăgita artistă se confruntă cu probleme serioase de sănătate și va ajunge pe masa de operație.

Artistă trece prin momente dificile din cauze unei dureri puternice la nivelul piciorului.

” Am crezut că mor pe aeroport în Londra”

„Mâine o să merg la domnul doctor. Chiar vorbeam ieri cu Constantin Enceanu, că ne-am întâlnit la o filmare, și el este operat de o lună, și îmi spunea să nu mai stau. Dacă urmez tratamentul, nu merge.

Eu am stat acolo pe scaun, am cântat și după am luat cârja. Recuperarea este mai grea, dar operație nu este una complicată.

Când m-am operat la celălalt picior, m-am dus în San Diego, California, la o mare instituție ortopedică. Acolo am întâlnit un medic român și m-a întrebat dacă vin din România special în străinătate ca să-mi rezolv problema.

I-am spus că am venit în vizită și mi-a spus să vin în Româna la domnul doctor Cristian Stoica. I-am spus ca am fost deja la dânsul și mi-a spus că pot să umblu prin toată lumea că tot la operație o să ajung. Am venit în țară și m-am operat.

Cred că am făcut peste 25 de celule stem. De infiltrații nici nu mai vorbesc. Durerea de oase este incomparabilă cu orice. Mă doare de mor.

Am crezut că mor pe aeroport în Londra. Nepoata mea a vrut să mă pună pe un căruț, dar erau mulți români și mi-a fost rușine că mă văd în această situație.

Nu aș fi vrut să mă mai duc în Londra, dar au apucat să mă pună pe afiș, iar românii de acolo sunt foarte cumsecade, sunt iubitori, dornici de țară, de muzică bună.

Nici nu vă pot spune ce satisfacție când îi vezi că vin în costume populare, cu mâinile bătătorite de muncă, uiți de orice durere. ”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru Spectacola.

„Vă dați seama ce dureri sunt. Orice aș lua, nu-mi trece”

Artista recunoaște că familia sa a certat-o pentru că își neglijează sănătatea și încă mai merge la evenimente. Vestea bună este că artista se bucură că nu are alte probleme de sănătate mai grave și că are un sistem imunitar ridicat.

„Mâine mă duc la domnul profesor și, dacă îmi spune că trebuie să mă operez, nu mai stau. Mă ceartă ai mei mereu, îmi spun să nu mai merg să cânt până nu mă fac bine.

Ei mă văd că nu sunt bine pentru că nu mai am cartilagiul deloc, se frecă os pe os. Vă dați seama ce dureri sunt. Orice aș lua, nu-mi trece.

Recuperarea este cea mai grea, dar dacă mă operez acum, până la primăvară mă fac bine. O să stau acasă cu familie, numai bine pentru că multă vreme nu m-am mai putut bucura de sărbători împreună cu familia. Noroc cu pandemia asta. După ce am făcut covid și cele două vaccinuri, oasele mă dor mult mai rău, a mai spus îndrăgita artistă.

Recent Posts

Încă o creștere a pensiilor pentru anumite categorii după ce Casa de Pensii a inclus o nouă activitate ca vechime în muncă

Încă o creștere a pensiilor pentru anumite categorii. Se propune introducerea unei noi perioade care…

o oră ago

10 semne tăcute că ai o infecție la rinichi. Când trebuie să mergi la medic

Semne de infecție renală. Infecțiile renale sunt relativ rare, dar pot fi grave. Cunoscută medical…

2 ore ago

Când ajung pensiile pe luna iunie

Când ajung pensiile pe luna iunie. În luna mai, s-a produs o modificare semnificativă în…

2 ore ago

Pensie mai mare cu 1.650 lei după recalculare pentru această categorie de pensionari

Pensie mai mare cu 1.650 lei. Recalcularea pensiilor pentru o anumită categorie de pensionari va…

3 ore ago

Alimentul-medicament care ar putea reduce riscul de deces din cauza demenței

Alimentul-medicament care reduce riscul de deces din cauza demenței. Datorită influențelor populare precum talk-show-urile cu…

3 ore ago

Citeste si: