Ce se întâmplă cu organismul tău când nu mai mănânci pâine

Ce se întâmplă cu organismul tău când nu mai mănânci pâine
Ce se întâmplă cu organismul tău când nu mai mănânci pâine

Majoritatea oamenilor consumă pâine și nu pot concepe viața fără paste făinoase. Părerile despre acest tip de mâncare sunt împărțite, astfel de face că unele persoane susțin că pâinea este sănătoasă, altele că acest consum de mâncare afectează organismul. Mai știm că pâinea îngrașă, deoarece conține foarte multe calorii, așa cum, de altfel, conțin majoritatea pastelor. Noi spunem că orice aliment consumat cu moderație nu poate face rău. Dar hai mai bine să vedem ce transformări au loc în corpul tău dacă nu mai consumi pâine.

Elimini apa din corp

După ce renunți la pâine, vei observa o pierdere în greutate. Vei slăbi vizibil, însă ceea ce puține persoane știu este că nu reușesc să dea jos grăsimea, ci apa din corp. După ce organismul se obișnuiește fără pâine, în special carbohidrați, corpul nu mai reține la fel de multă apă, ceea ce nu înseamnă că acest lucru afectează organismul. Ba din contră!

Te vei simți epuizat

Înainte de toate, trebuie să știți că aceste făinoase pe care multe persoane le consideră nocive sunt o sursă importantă de energie pentru creier. Oamenii de știință susțin că lipsa carbohidraților slăbește funcționalitatea creierului, deoarece depozitele de glicogen scad, iar atenția nu mai este la fel de sporită. Efectele secundare sunt următoarele:respirație urât mirositoare, gura uscată, oboseală, slăbiciune, amețeală, insomnie, greață. Practic, simti de parcă ai fi bolnav, că tocmai ce ai contactat o gripă. Continuarea pe elli.ro. 

Tags:
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox