sâmbătă, mai 28, 2022

Harta astrală a lui Putin. Cine s-ar fi gândit vreodată că un președinte poate să ajungă cel mai de temut om al Planetei? Pentru că nimeni nu poate controla karma cu care vine în această viață, fiecare dată de naştere are o sarcină karmikă. Conform astrologului Cristina Demetrescu, Vladimir Putin are o karmă distructivă.

Ce se întâmplă cu Putin până în 2023? Specialist: Armata poate să se întoarcă împotriva lui

„Este programat să distrugă”, este născut într-o zodie distructivă, care se numește și zodia morții și totul se poate întoarce împotriva lui, la un moment dat.

Te-ar mai interesa: Ziua Igienei Menstruale 2022: 5 sfaturi de igienă ...

Astrologul spune că „Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion și cea din urmă e o zodie nu doar răzbunătoare, proiectează mult în afară. Adică e clar că nu își dă seama că totul funcționează în Universul acesta pe baza legii atracției. Adică, nu ai cum să atragi la granițele tale forțe militare de apărare, dacă tu nu ai ceva malefic în cap.

Până la urmă e foarte greu de înțeles ce se întâmplă în momentul acesta, pentru că nu se știe cu cine duce acest război, că Ucraina e practic o țară luată ostatică de un terorist, un agresor și, practic, e un dublu război.

Te-ar mai interesa: Acuzații grave la adresa unui medic cunoscut! Paci...


Astrograma lui Putin: „E programat să distrugă, e în zodia morții”

„Este un om puternic pe parte distructivă, practic este cumva programat să distrugă. De când este la putere, de circa 23 de ani, la momentul acesta toate planetele lui atârnă în partea de jos a hărții”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Cristina Demetrescu a mai adăugat că armata se poate să se întoarcă împotriva lui Putin prin demotivare, autosabotare, pentru că ”nu ai cum să scoți niște eroi din niște persoane care fură și distrug”.

Te-ar mai interesa: Liviu Dragnea e o poveste uitată! Irina l-a înlocu...

„Dacă cineva l-ar sfătui acum, i-ar spune să renunțe, să nu se ducă să cucerească ceva (…). Pe de altă parte, este a opta zodie de la Balanță, este o zodie distructivă, care se numește și zodia morții.

Eu am tot calculat în perioada asta și practic de când Saturn a coborât, el e pe cea mai de jos treaptă. Aceasta cădere este în trepte, nu bruscă. Destinul lui este pe Taur, care e zodia morții, dar și o zodie a distrugerii și stă mult și bine acolo, până pe 12 iulie 2023, deci nu este un tranzit rapid.

Te-ar mai interesa: Mit dezmințit: suplimentele de vitamina D nu previ...

Știți cum îl văd eu acum pe Vladimir Putin? Armata poate să se întoarcă împotriva lui prin demotivare, autosabotare, pentru că nu ai cum să scoți niște eroi din niște persoane care fură, distrug.

Aproape că eu nu am mai văzut așa ceva”, a mai punctat Cristina Demetrescu, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private