miercuri, iunie 7, 2023

Unul dintre cele mai populare subiecte feng shui este bogăția. Există chiar și un colț al casei tale care corespunde prosperității și abundenței tale. Puteți afla despre cum să găsiți și să activați colțul de bani (sau colțul bogăției) din casa dvs. folosind un instrument în feng shui numit bagua.

Bagua este o hartă energetică care este așezată peste un spațiu și este împărțită într-o grilă de trei pe trei, cu opt zone în jurul unui centru.

Te-ar mai interesa: Ridurile din creier dictează funcția acestuia. Stu...

Casa ta este o reflectare a vieții tale, iar bagua este unul dintre instrumentele pe care practicanții de feng shui le folosesc pentru a înțelege mai bine această conexiune. Fiecare dintre zonele bagua corespunde unui anumit aspect al vieții, cum ar fi relațiile, cariera, cunoștințele și, da, chiar și prosperitatea ta financiară.

Această zonă specială se numește „Xun” în chineză și este cunoscută și sub numele de bogăție sau colțul banilor. Această poziție se referă la bogăția și abundența ta financiară, precum și la prosperitatea de tot felul. De asemenea, reprezintă valoarea de sine, care este profund legată de bogăția materială: capacitatea noastră de a primi bogăție și abundență este determinată în parte de modul în care ne prețuim pe noi înșine.

Te-ar mai interesa: Atacul de cord poate afecta creierul? Medicii neur...

Cum să-ți găsești colțul banilor

Pentru a găsi zona bogată a întregii dvs. case, stați la ușa formală din față a casei dvs. cu fața înăuntru și localizați colțul din stânga.

Odată ce ați localizat zona bogată, observați ce se întâmplă acolo. Este gol? Aglomerat? Organizat bine? Gândiți-vă la ce ar putea reprezenta asta metaforic. Poate că această zonă a casei tale adună praf și nu a fost atinsă de luni de zile – ar putea corespunde cu o lipsă de dorință de a te uita la finanțele tale în mod regulat sau de a face schimbări în modul în care te prețuiești?

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Aveți grijă cu cerealele! Ni se...

Cum funcționează arta Feng Shui

Principalul element Feng Shui, specific banilor este lemnul. Cu toate acestea, o tânăra adeptă a numerologiei a încercat o nouă metodă, care a funcționat foarte bine pentru ea. În acel colț al banilor, a pus o monedă care să conțină cifra 5. Aceasta poate fi metalică sau un ban din hârtie, chiar nu contează.

În numerologie, cifra cinci reprezintă strălucire, succes și bani. Se pare că asocierea elementelor de tip Feng Shui cu cele numerologice, funcționează foarte bine. Mulți poate nu ar crede așa ceva, însă tânăra care a încercat acest truc a spus că a funcționat foarte bine pentru ea. Așa că nu ai nimic de pierdut dacă încerci și tu acest truc simplu.

Te-ar mai interesa: Spune NU osteoporozei! 6 moduri de a îmbunătăți de...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private