Categories: Stil de viaţă

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci o pară pe zi. Efect nebănuit

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci o pară pe zi. Perele pot fi adăugate în meniul celor care vor să slăbească. Pe lângă conținutul de vitamine și minerale, acest fruct delicios previne obezitatea. În plus, acest fruct conține mult potasiu, care reglează echilibrul hidric și reduce retenția de apă. Vitamina C din fruct stimulează metabolismul grăsimilor, astfel încât caloriile sunt arse eficient.

Vrei să slăbești kilogramele în plus, dar nu ai timp sau dorință pentru concepte complexe sau monotone de pierdere în greutate? Atunci ar trebui să includeți perele în dietă, potrivit medicilor nutriționiști.

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Perele te vor ajuta să slăbești

Cei care doresc să piardă câteva kilograme trebuie să consume o pară în fiecare zi. Fructul îi ajută pe oameni să piardă în greutate și să-și reducă procentul de grăsime corporală.

Ce ingrediente fac din pere un miracol pentru pierderea în greutate?

Dr. Ponomareva spune: „În primul rând, cantitatea mare de fibre te ajută să slăbești. Organismul ia mult timp pentru a le digera, astfel ca ofera o senzatie de satietate de lunga durata. De asemenea, fibrele vă mențin nivelurile de zahăr din sânge constant. Acest lucru previne pofta de alimente grase și dulciuri, ceea ce înseamnă că poți economisi câteva calorii”, explică medicul.

Perele reduc apetitul excesiv

Perele conțin 57 de calorii la 100 de grame. Fructele cu gust fructat-dulce sunt cel mai bine consumate proaspete. În această stare, perele conțin o cantitate deosebit de mare de nutrienți. Dar sunt, de asemenea, un fel de mâncare sănătos atunci când sunt făcute la abur, în piure sau adăugate în terci.

„Se crede că aroma de pere are un efect asupra oamenilor în reducerea apetitului excesiv. „În studiu, subiecții aveau mai multe șanse să aleagă un desert cu fructe în locul unui tort de ciocolată dacă au fost anterior într-o cameră cu parfum de pere. Potrivit cercetătorilor, parfumul de pere a crescut dorința de a consuma fructe sănătoase și a crescut dorința de a consuma fructe sănătoase. mănâncă-l”, a spus dr. Ponomareva.

 

Recent Posts

Bani de la stat GRATIS: se acordă până la 10.000 de lei de persoană. Banii intră direct pe card dacă îndeplinești această condiție

 „Prima conectare” este un program finanțat de Guvernul României prin fondurile primite de la Uniunea…

13 minute ago

HOROSCOP iunie 2024. Veşti BUNE pentru toate zodiile!

Astrologii anunţă că prima lună a verii vine cu vești bune pentru toate semnele zodiacale.…

44 de minute ago

10 PROFEŢII cutremurătoare făcute de călugărul RASPUTIN. Viziune despre al Treilea Război Mondial

Celebrul profet rus Grigori Rasputin a fost renumit pentru puterile sale supranaturale şi vindecările  miraculoase,…

o oră ago

Semnal de alarmă: schimbările climatice agravează depresia și schizofrenia!

Oamenii de știință din Marea Britanie reiterează într-un nou studiu publicat în revista The Lancet…

o oră ago

Pilonul II de pensii: cum și când se pot retrage banii. Radu Crăciun – preşedinte APAPR: Creşterea valorii activelor se va accelera

Administratorii fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) au trimis zilele acestea scrisoarea anuală de…

2 ore ago

7 obiceiuri care te vor ajuta să atingi iubirea de sine. Pentru o viață împlinită, învață cum să te iubești pe tine

În ultimii ani, sănătatea mintală și sănătatea emoțională au devenit subiecte populare de conversație. Tot…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar