luni, august 15, 2022

O lună fără alcool. Experții au explicat ce se întâmplă cu organismul atunci când încetăm să mai bem alcool. Schimbările sunt vizibile de la săptămână la săptămână. 

Iată ce se întâmplă dacă iei o pauză de la băuturile alcoolice, timp de o lună.

Săptămâna 1

În prima săptămână fără alcool, cel mai probabil vei ceda dacă ești un consumator înrăit, spun experții. Însă, dacă te vei abține, vei observa că somnul începe să fie unul regulat. Asta înseamnă că vei începe să adormi mai greu, deoarece alcoolul îți provoacă stare de somn, însă acesta va fi mai de calitate.

Te-ar mai interesa: Alzheimer și Parkinson: metoda naturală care ajută...

De asemenea, vei începe să mănânci mai sănătos, să nu mai consumi atât de mult fast-food, dar și să bei mai multă apă. Vei putea să te concentrezi mai ușor și te vei simți mult mai odihnit.

Săptămâna 2

După două săptămâni vei începe să simți beneficiile unui somn mai bun și ale hidratării. Te vei simți mai motivat, iar aspectul pielii va fi îmbunătățit, vei părea mai sănătos. Dacă faci parte din categoria de oameni care suferă de reflux sau arsuri la stomac, vei observa o reducere a acestor simptome.

Săptămâna 3

În această etapă, tensiunea arterială va scădea și veți scăpa de mai multe calorii. Așadar, veți pierde câteva kilograme, scrie dailystar.co.uk.

Te-ar mai interesa: Ce spunea Arsenie Boca despre Maica Domnului: NU f...

Săptămâna 4

În acest punct te vei simți mult mai bine decât în perioada în care ai consumat alcool. Pielea va fi revigorată, iar acneea va dispărea încetul cu încetul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private