duminică, aprilie 11, 2021

Consumul a 3 lingurițe pe zi de bicarbonat de sodiu amestecat cu miere are efecte relativ benefice în ceea ce privește încetinirea dezvoltării celulelor canceroase, prin alcalinizarea pH-ului.

Mulți

oameni cred că amestecul de bicarbonat de sodiu și sirop de arțar sau miere este un lucru rău! De ce? Pentru că celulele canceroase se dezvoltă prin consumul de zahăr. Dar, în ultimii 60 de ani, mai mulți experți din întreaga lume au examinat acest lucru și au spus că nu este adevărat!

Iată ce trebuie să știți! Alcalinitatea bicarbonatului de sodiu,încetinește dezvoltarea  celulei canceroase. De asemenea, aceasta are un efect alcalinizant, forțând o schimbare rapidă a pH-ului care ucide celula. Alcalinitatea foarte crescută permite mai mult oxigen în celulele canceroase decât pot tolera acestea.

Celula de cancer este inversată sau eliminată înainte ca aportul de zahăr să poată duce la creșterea celulelor canceroase.

Cum se utilizează acest truc simplu, dar eficient

Este foarte ușor, îți trebuie doar 2 ingrediente: bicarbonat de sodiu și miere sau sirop de arțar, apoi combini o linguriță de bicarbonat de sodiu cu fiecare lingură de sirop de arțar sau miere. Pentru că într-o lingură încap 3 lingurițe, raportul utilizat este de o linguriță de bicarbonat și 3 de miere. După ce amesteci aceste 2 ingrediente, fierbi amestecul la foc mic timp de 5-10 minute și te asiguri că nu

îl bagi în frigider. Ar trebui să consumi câte o linguriță de 3 ori pe zi, timp de o lună, maximum două, nu foarte aproape de ora mesei.

În timpul acestui tratament trebuie schimbată dieta, fiind scăzut aportul de carne, zahăr și făină albă, a precizat tophappylife.com.

Ultimele stiri

Parteneri