Sari la conținut

Ce se petrece în corp dacă bei aceast suc în fiecare zi. Minunea care topește grăsimea acumulată

Ce se petrece în corp dacă bei aceast suc în fiecare zi? Atunci când ne propunem să slăbim kilogramele acumulate în plus, tendința e să renunțăm la fructe, miere sau grăsimi. Medicii nutriționiști nu recomandă acest lucru, ei spun că este total greșit. De ce? Pentru că unele chiar accelerează topirea surplusului de grăsime. Printre acestea se numără o licoare care face minuniîn curele de slăbire.

Nutriționiștii recomandă două cure

Ce se petrece în corp dacă bei aceast suc în fiecare zi. Minunea care topește grăsimea acumulată

Băutură îndepărtează excesul de grăsime

Băutură îndepărtează excesul de grăsime şi apa din organism, îmbunătățind funcţiile creierului şi ale inimii. Aşadar, nutriționiștii recomandă două cure de câte o săptămână fiecare.

Un pahar pe zi te va ajuta să pierzi kilogramele acumulate în plus într-un timp scurt. Pentru a prepara acest suc delicios ai nevoie de trei ingrediente: 250 mililitri suc de de grapefruit proaspăt stors, o linguriţă de miere și două linguriţe de oţet de mere.

Modul de preparare este simplu. Se pun toate ingredientele într-un pahar şi se amestecă bine până când mierea se dizolvă complet.

Cum se consumă?

Consumaţi câte un pahar din acest preparat zilnic, timp de şapte zile, înainte de masa de prânz.

Cât timp se bea?

Potrivit specialiștilor, după o cură de șapte zile se face o pauză de şapte zile.

Pe lângă un som de calitate, somonul, migdalele, uleiul de măsline, chiar și ciocolata sunt alimente esențiale în curele de slăbire.

Ciocolata te ajută să slăbeşti. O veste excelentă pentru iubitoarele de ciocolată: acest desert poate fi un aliat important în lupta cu kilogramele.

„Pentru controlul greutăţii limitaţi-vă, în medie, la 28 de grame de ciocolată neagră pe zi”, recomandă dr. Suzanne Steinbaum, medic specialist la spitalul Lenox Hill din New York.

Un studiu realizat recent de dr. Suzanne Steinbaum arată că și migdalele te ajută să slăbeşti. Ele  conţin compuşi ce limitează cantitatea de grăsime asimilată de organism.

Mai mult, pe lista alimentelor bune se află și peştele gras. Datorită conţinutului de acizi, somonul te ajută să slăbeşti. Peştele reprezintă o sursă excelentă de proteine care nu numai că îţi protejează inima, datorită conţinutului de acizi graşi Omega 3, dar te ajută să ai silueta pe care ţi-o doreşti, căci compuşii Omega 3 împiedică formarea grăsimii.

Potrivit unui studiu realizat în rândul a 35.000 de femei şi publicat în revista „Public Health Nutrition”, persoanele care au consumat peşte gras, cum este somonul, de două până la patru ori pe săptămână, au avut un nivel de grăsime corporală mult mai mic decât restul participantelor. Somonul poate fi mâncat afumat sau mărunţit în salate.

Și nu uitați de uleiul de măsline, se poate consumă câte o linguriţă de ulei de măsline în fiecare zi, în salate sau adăugat pe fripturi.

Un studiu realizat recent de Obesity (Asociaţia Internaţională care studiază Obezitatea) a dovedit că o dietă ce include consumul frecvent de ulei de măsline activează un mecanism de sin- teză a unui hormon responsabil pentru descompunerea grăsimilor din organism.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel